Vindhem

Folkligt, festligt, fullspikat sedan 1987!

Alltid livemusik & fest ombord på musikbåten M/S Vindhem pop, rock & schlager

Adress: Skeppsbron Kajplats 101
Telefon: Bokning 08-604 04 20 Båten 08-642 31 03
Email: info@vindhem.com
Webbsida: https://vindhem.com

Ni äter obegränsat med fräscha räkor, nybakat bröd, smör & aîoli. Alternativt Tacos med köttfärs och alla traditionella tillbehör. Till dessert serverar vi en ostbricka med tre sorters ost, kex och vindruvor. Är någon i sällskapet vegetarian eller allergisk mot laktos/gluten? Inga problem, säg till senast dagen innan så ordnar vi det!

Efter middagen bjuder vi på underhållning i form av Janne Y. Retrospect. Janne blandar och ger i en aldrig sinande ström av rock, pop och schlager! Musik som passar alla åldrar och smaker. Dans är inte obligatoriskt men det brukar vara svårt även för den mest envisa att sitta still… Vi anländer till Skeppsbron efter en kväll fylld av god mat, bra musik och nya möten cirka kl. 23.00.

På fredagar och lördagar under våren och hösten äntrar ett av Sveriges bästa coverband scenen. Vi har återkommande band som Smalare än Thord, Hoffman Circus men också orginalartister såsom Svenne Rubins. Maten som serveras är densamma som en vanlig Räkafton, priset är detsamma men temperaturen ombord skruvas upp rejält. Dessa kvällar avgår båten som vanligt men återkommer 23.30.

Under perioden maj-september gör vi halvvägs genom turen ett strandhugg på ön Björnholmen (om vädret tillåter). Natursköna, obebodda Björnholmen ligger vackert placerad mellan Rindö och Ramsö. Då vi angjort ön ges möjlighet till en svängom på fördäck till levande musik.

Efter strandhugget drar vi upp tempot på både underhållningen och dansen. Välkomna ombord!

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!