Strömma kanalturen till Sandhamn

Strömma kanalturen till Sandhamn

Guidad båtutflykt till Stockholms yttre skärgård

esan ut till Sandhamn går med M/S Strömma Kanal, ett av få passagerarfartyg som kan gå i den grunda, slingrande kanalen. Ombord berättar guiden om det som passeras längs vägen, livet i skärgården och om destinationen Sandhamn.

Boka

Adress: Strandvägen, kajplats 16
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.com/sv-se/stockholm/utflykt...

Under färden - som går från Stockholm City, via innerskärgård till ytterskärgård - ser vi vackra grosshandlarvillor, grönskande natur och storslagen havsmiljö med kobbar, skär och havsfåglar. Soldäcket ombord ger perfekta förutsättningar för att njuta av vackra vyer och fantastiskt utsikt.

Restaurang ombord på båten
Förboka en god måltid i restaurangen på utresan eller hemresan. Då har du garanterad bordsplats i restaurangen och blir serverad en förstklassig varmrätt.
Vill du boka lunch på din enkelresa? Kontakta bokningen så hjälper vi dig, övriga turer finns bokningsbara online.

Upptäck skärgårdsön Sandhamn
När båten lagt till i Sandhamn väntar en guidad rundvandring. Du kan förstås välja att utforska ön på egen hand. Sandhamn är båtfolkets Mecka och ön har en lång och spännande historia. Här finns restauranger, caféer, barer, shopping och många vackra promenadstigar. Ön är förstås bilfri.

Första gången ön omnämndes i skrift var redan 1289 och stora svenskar som August Strindberg, Gustav Fröding och Bruno Liljefors var alla betagna av öns skönhet.

Sandhamn sprudlar av liv under sommarmånaderna och under den guidade turen får du ta del av den underbara atmosfär som ön utstrålar.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!