Middag ombord S/S Stockholm

Middag ombord S/S Stockholm

Middagskryssning i skärgården via Vaxholm

Ombord S/S Stockholm får du njuta av en härlig middagskryssning genom Stockholms skärgård ut mot Vaxholm och tillbaka. Kasta loss tillsammans med kärleken, vännerna eller familjen för en upplevelse för alla sinnen!

Boka

Adress: Strandvägen, kajplats 16
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.com/sv-se/stockholm/matkrys...

Välkomponerad à la carte-meny
På menyn finns många klassiska favoriter och krögarnas husmanskost med twist. Som på Strömma Kanalbolagets alla flytande restauranger står hållbarhet i fokus och de färska råvarorna levereras varje morgon och tillagas ombord vid beställning. Här finns även ett veganskt menypaket med en varmrätt i form av kikärtsbiffar med primörsallad, sesamsoya-yoghurt och rostade pumpakärnor. Efterätten är en fräsch sorbet gjord på säsongens bär.

Förgyll din upplevelse – förboka mat
Njut av en underbar middag där båtresan ingår i priset. Sen väljer du och ditt sällskap er middag från fartygets à la carte-menyn eller bokar någon av de välkomponerade trerätters menyerna. Vill du ha en ännu bekvämare kryssning rekommenderar vi att ni förbokar er middag i samband med bokning.
S/S Stockholm avgår från Strandvägen, kajplats 16 klockan 19.00. Kryssningen är tre timmar lång och båten är åter klockan 22.00.

Middagskryssning på midsommarafton
Fira midsommarafton ombord på S/S Stockholm med vackra skärgårdsvyer och fantastisk middag. Krögarna på S/S Stockholm har specialkomponerat flera trerätters menyer med inslag av svenska traditioner och smaker som du kan välja mellan dagen till ära.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!