Brunchkryssning med S/S Stockholm

Brunchkryssning med S/S Stockholm

Varje lördag och söndag kl 12.00 med start i mars lossar S/S Stockholm från Strandvägen för en tre timmar lång brunchkryssning i Stockholms skärgård.

Boka

Adress: Strandvägen, kajplats 16
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.com/sv-se/stockholm/matkrys...

På S/S Stockholm tillagas brunchen av råvaror utifrån säsong, trender, smak och kockarnas fantasi. Vi lägger stor vikt vid det gröna och hälsosamma och har ett hållbart tänk kring fisk och kött.

Välkomponerad brunchbuffé med omtanke
På S/S Stockholm ser vi brunchen som ett levande projekt som ändras efter säsong, trender, smak och kockarnas fantasi. Vi lägger stor vikt vid det gröna och hälsosamma och har ett hållbart tänk kring fisk och kött. På menyn finns allt från klassiska rätter som sill, Janssons frestele och köttbullar till fräscha sallader, kallskuret, ostar och veganska rätter. Sist men inte minst allt gott på dessertbordet. Det finns också många andra godsaker och brunchfavoriter som varierar under året. All mat tillagas ombord med ett handplockat urval av kvalitativa råvaror.

Fantastisk utsikt och elegant salonger
Ombord S/S Stockholm kan du luta dig tillbaka och njuta av den vackra utsikten i Stockholms skärgård. Fartyget i sig är en pärla med ljusa luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Från ditt bord har du en förstklassig utsikt medan båten kryssar fram i Stockholms innerskärgård.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!