Brunchkryssning med S/S Stockholm

Brunchkryssning med S/S Stockholm

Följ med vackra S/S Stockholm på en brunchkryssning i Stockholms innerskärgård. Njut av den vackra miljön och vällagade maten i ljusa luftiga salonger. Och glöm inte dessertbuffén.

Boka

Adress: Strandvägen, kajplats 16
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.se
Turfakta
SÄSONG:
01 januari 2018 - 31 december 2018

AVGÅR FRÅN:
Strandvägen, kajplats 16 kl.12:00

Barn 6-15 år: Halva priset
Barn 0-5 år: Gratis
Priset gäller resa inkl. brunchbuffè

Klockan 12.00 varje lördag och söndag lossar S/S Stockholm från Strandvägen för en tretimmars brunchkryssning i Stockholms skärgård.

Skärgårdsbrunch med välfyllt dessertbord
På buffébordet hittar du klassiker som bacon och Janssons frestelse, olika sorters sill, lax och rostbiff. Du har gott om tid att njuta av läckerheterna men se till att lämna lite plats åt desserten, vårt dessertbord är nämligen ovanligt välfyllt.

Avkoppling och förstklassig utsikt
Luta dig tillbaka och njut av den vackra miljön. Fartyget i sig är en pärla med ljusa luftiga salonger, en stor matsal och ett välkomnande promenaddäck. Från bordet får du en förstklassig utsikt medan båten kryssar fram i Stockholms innerskärgård.

En av Stockholms bästa bruncher
Maria Svensson och Jesper Taube är krögarna som välkomnar dig till restaurangen ombord. Vi är mycket stolta över vår brunch och våra kockar använder endast färska råvaror, levererade samma morgon och tillagade på fartyget. Med lång erfarenhet från restaurangbranschen utlovar vi en av de bästa bruncher Stockholm har att erbjuda!

Vill du ta en rundvandring ombord och se S/S Stockholm från insidan? Klicka här

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!