Varje lördag och söndag klockan 12.00 från och med mars, ger sig S/S Stockholm iväg från Strandvägen på en tre timmar lång brunchkryssning i Stockholms skärgård.
På S/S Stockholm är brunchen ett levande projekt som anpassas efter säsong, trender, smaker och kockarnas kreativitet. Vi lägger stor vikt vid gröna och hälsosamma alternativ samt har en hållbar syn på fisk och kött. Vår brunchbuffé är noggrant komponerad med omtanke, inkluderande klassiska rätter som sill, Janssons frestelse och köttbullar, samt fräscha sallader, kallskuret, ostar och veganska alternativ. Dessutom finns ett frestande urval på dessertbordet och andra brunchfavoriter som varierar med årstiderna. All mat tillagas ombord med noggrant utvalda, högkvalitativa råvaror.
Njut av den fantastiska utsikten över Stockholms skärgård och koppla av i de eleganta salongerna ombord på S/S Stockholm. Fartyget är en pärla med ljusa och luftiga utrymmen, en rymlig matsal och ett välkomnande promenaddäck. Från ditt bord har du en förstklassig utsikt medan båten sakta glider fram genom Stockholms innerskärgård.