Räkfrossa i Stockholms skärgård

Räkfrossa i Stockholms skärgård

Följ med på en oslagbar räkkryssning ombord M/S Strömma Kanal i Stockholms skärgård! Kvällen börjar med att ni vid ombordstigning bjuds på ett glas mousserande och tilltugg.

Boka

Adress: Strandvägen, kajplats 16
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: https://www.stromma.se/stockholm/matkryssningar...
Säsong: 09 jun - 03 okt 2020
Avgångsplats: Nybrokajen, kajplats 10 kl 19.30

Vid bordet dukas det upp en generös skål med miljömärkta räkor och klassiska tillbehör som såser, bröd och vispat Västerbottensmör. När skålen är tom, kommer det in en ny!

Under turen stannar vi till vid Vaxholms Kastell där ni kan gå av båten och sträcka på benen. Det finns även gott om tid under kryssningen för att beställa dryck från baren och njuta av solnedgången på fartygets soldäck. På vägen tillbaka kan ni beställa kaffe och dessert för att avrunda kryssningen på bästa sätt.

Miljömärkta räkor
Våra räkor kommer från ett livskraftigt bestånd och är vildfångade med omtanke om havsmiljön. Inom Stromma arbetar vi aktivt med hållbarhet. Vi samarbetar med Världsnaturfonden WWF för ett renare Östersjön, våra restaurangfartyg är KRAV-certifierade och vi serverar endast rättvise- och miljömärkt kaffe och te och aldrig fisk som är rödmärkt enligt WWFs fiskguide. Läs mer om vårt hållbarhetsarbetet här.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!