Tusen öars kryssning

Tusen öars kryssning

Guidad heldagsutflykt i Stockholms skärgård

Följ med på vår guidade heldagskryssning där vi under en dag visar upp det bästa av Stockholms skärgård! Vi färdas med den klassiska skärgårdsbåten M/S Waxholm III från stadens buller genom den inre skärgården till den yttre skärgården. Ombord står krögaren Jesper Taube för menyvalet. Under dagen går vi i land på några av skärgårdens mest välkända öar för en guidad tur.

Boka

Adress: Strandvägen, kajplats 16
Telefon: 08 - 12 00 40 00
Email: bokning@stromma.se
Webbsida: www.stromma.se

Kymmendö, Bullerö & Sandhamn
På Kymmendö bekantar vi oss med ön som Strindberg refererar till som Hemsö, ute i havsbandet gästar vi Bullerö där Bruno Liljefors hämtade inspiration och målade. Här finns också möjlighet till ett snabbt dopp om tid finns över. Innan båten vänder hemåt hinner vi även med ett stopp på seglarparadiset Sandhamn, där gångvägarna kantas av pittoreska hus och trollska tallskogar.

Allt detta ingår!
- Förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika och middag
- Guidade rundvandringar på Kymmendö, Bullerö och Sandhamn
- Guidning ombord

Ombord på M/S Waxholm III
Vi är mycket stolta över maten vi serverar och våra kockar använder endast färska råvaror, levererade samma morgon och tillagade ombord. Under turen serveras både lunch och middag i den vackra matsalen. Vi har fullständiga rättigheter ombord, men dryck ingår inte i priset.

Tips: Vädret i skärgården kan snabbt skifta, så glöm inte att ta med en tjock tröja och ett paraply. Eftersom det är en lång tur tills sjöss rekommenderar vi inte turen för barn.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!