TANKA BÅTEN centralt på OKQ8

  • OKQ8:s station och marina vid Islinge på Lidingös västra sida är en av de mest centrala sjömackarna i Stockholm. Det är ett bra ställe att fylla såväl tanken som picknickkorgen inför båtturen.
  • Stockholm / Mellersta skärgården
Foto: Lisa Håkansson

Antalet sjömackar har minskat genom åren, precis som de har gjort på land, men OKQ8 har en marina med sjömack som ligger på Lidingös västra sida mot Lilla Värtan. Här kan du både tanka bensin och så kallad ”blankdiesel”, det vill säga diesel som är specialanpassad för båtar. Macken är också av olika skäl ett bra ekonomiskt alternativ för båtfolket.

– Det är lättnavigerat in i hamnen och vår trevliga och kunniga personal gör alltid sitt yttersta för att våra kunder ska känna sig välkomna och få ett bra och tryggt bemötande när de lägger till och tankar sin båt vid vår marina, säger Pär Neuman, försäljningschef på OKQ8.

Spana på båtar
Samtidigt som kunderna tankar sin båt kan de även passa på att köpa något att äta, till exempel någon av de fräscha och mättande smörgåsarna som man tillverkar på plats varje dag. Det passar perfekt för utflykten eller till lunchen ute på sjön i Stockholms fantastiska skärgård. – Förutom smörgåsarna finns det även bullar, sallad och korv att köpa och jag vågar påstå att vi har en av marknadens absolut godaste och mest prisvärda hamburgare.

Nyrenoverat
Inför förra båtsäsongen rustades OKQ8:s marina upp och nu finns det bland annat ett stort och fint soldäck med bord och sittplatser där man kan avnjuta en glass eller kaffe och en smörgås och titta på båtlivet i viken. – Vi har ett brett utbud, den lilla ytan till trots, och vår goda mjukglass är mycket populär bland våra besökare.

Läs mer på OKQ8.se

Sök

Väl kategori nedan
Stäng