Skärgårdsturer i Stockholm

Vi erbjuder familjära båtturer med eller utan professionella guider i Stockholms Skärgårds och Mälaren. Båtturerna visar upp Stockholm och Stockholms skärgård från dess bästa sida. Turerna erbjuds från April till mitten på November och avgår från Strandvägen, Kajplats 21 i centrala Stockholm. Se nedan för mer information per tur. Det går också bra att skräddarsy turerna efter era önskemål.

Adress: Kajplats 21 Strandvägen
Ort: 113 30 Stockholm
Telefon: 070 561 75 75
Email: info@vofs.se
Webbsida: https://www.vofs.se/


Skärgårdstur – 3h
Denna tur är 3 timmar lång och går ut genom Vaxholm, förbi Vaxholms Kastell och vackra Stegesund. Vi fortsätter ut i Stockholm mellersta skärgård och vänder i Lindalssund innan vi återvänder mot Stockholm. Vi blandar långsam färd med fart. En perfekt tur för dig som vill se lite mer av skärgården än bara Stockholm City, samtidigt som du är tillbaks i City redan efter 3 timmar. Turen går också bra att kombinera med en lunch på någon av Skärgårdens krogar. Vi rekommenderar Grinda Värdshus. Tidsåtgång för turen blir då ca 4,5h.

Skärgårdstur - 6h
Denna tur tar oss ut i mellanskärgården för lunch på någon utav skärgårdens krogar eller ombord i någon mysig vik. Är ni fler än 8 personer intas lunchen på restaurang. Här tar vi oss genom stora delar av Stockholms mellersta skärgård. Vi passerar flertalet grunda, trånga och mysiga passager och går i varierande fart under dagen. Ombord har vi varmt och skönt under resan. Vi ät åter på Strandvägen i Stockholm efter 6 timmar.

Stora Skärgårdsturen – 8h
Detta är något för dig som inte vill missa något! Här tar vi oss genom stora delar av Stockholms skärgård – en riktig heldag på sjön. Vi passerar flertalet grunda, trånga och mysiga passager och går i varierande fart under dagen. Vi gör ett längre lunchstopp på Sandhamn där lunch intas på någon utav Sandhamns restauranger. Efter lunch går vi vidare söderut i ytterskärgården, vi gör ett stopp på vackra Bullerö för att utforska ön. Sedan går vi vidare söderut för att spana efter säl. Det är ett riktigt äventyr och vi rekommenderar kläder efter väder så ni kan utforska öarna. Ombord har vi varmt och skönt under resan. Återresa sker förbi Saltsjöbaden och Skurusundet innan vi åter är i Stockholm.

VEM?
Passar alla som vill ha en härlig skärgårdstur.

MAT OCH DRYCK
Vi serverar mat eller dryck efter överenskommelse. Ta en öl eller ett glas vin och njut av Stockholm omgivningar från sjösidan. Vi har fullständiga rättigheter.

NÄR
Vi erbjuder turen hela säsongen från April till November.

OMBORD PÅ M/Y KATIECEA
Ombord finns toalett och sittplatser för er alla, det går bra att sitta inne, på akterdäck eller på flybridge, beroende på väder. Vi rekommenderr att ni är som mest 12 st gäster ombord för denna tur, men det går bra att vara upp till 20 gäster om så önskas.

 

Vi avgår från Strandvägskajen i centrala Stockholm

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!