Vindhem- båtcharter

Båtturer i Stockholms skärgård

Hyr en hel båt eller boka platser på en av våra vanliga kryssningar till företagsfesten, kickoffen, svensexan eller möhippan, eller avsluta kvällen på sportklubben med en båttur i Stockholm ombord på M / S Vindhem

Adress: Skeppsbron Kajplats 101
Telefon: Bokning 08-604 04 20 Båten 08-642 31 03
Email: info@vindhem.com
Webbsida: https://vindhem.com/a-la-carte-batcharter/

På en vanlig båttur kan vi ta upp till 400 passagerare, av vilka 360 får plats att äta mat. Om ni önskar transport till festen så kan vi hjälpa till! Kanske en lunchkryssning i vår vackra skärgård eller en trerätters middag på kvällen. Vill ni ha tyst bakgrund musik till maten och kanske lite dansmusik efter middagen, eller vill ni rocka loss till ett av Sveriges bästa cover band? Vi organiserar musiken enligt din smak! Vår charter meny finns tillgänglig här. Kontakta oss för mer information!

Vill Ni ta del av den festliga stämningen ombord på M/S Vindhem men känner att vår traditionella meny inte räcker till? I samarbete med en framstående köksmästare har vi tagit fram en 3-rätters meny som kan avnjutas ombord under våra vanliga Räk & Rockkvällar.

Pris per person för en båttur i Stockholm, underhållning, förrätt, varmrätt och dessert är endast 945:-. Då har Ni möjligheten att välja mellan två förrätter och två varmrätter. För tillfället har vi enbart möjligheten att ta emot beställningar av 3-rätters menyn från sällskap som är 8 personer eller fler och då endast om hela sällskapet väljer att äta från 3-rätters menyn. Boka en oförglömlig båttur i Stockholm idag!

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!