Julbordskryssning bland öar, kobbar och skär…
22/11 – 21/12
De klassiska rätterna hittar ni förstås fortfarande på vår meny: julskinka, grisfötter, våra egenhändigt inlagda sillar, rullströmming, hemrullade köttbullar, prinskorv, julkorv, hemlagad Janssons frestelse, lutfisk med vitsås och ärtor, honungsglaserade revbensspjäll, rödkål, gravad lax, kallrökt lax och varmrökt lax.
Utöver dessa har vi även adderat flera rätter med marin touch, såsom räkor, rökta räkor, caesarsallad med varmrökt lax, rökta laxfenor, böckling, skaldjurspaté, hemlagad skagenröra och laxröra.
Om ni, mot förmodan, har plats kvar för något sött, serverar vi hembakad äppelkaka med vaniljsås, tiramisu, hembakta småkakor, struvor med sylt och grädde, samt en fantastisk ostbricka med dessertostar från svenska gårdsmejerier och mycket mer…
Under middagen kommer vår trubadur att underhålla er med musik – noggrant utvald för att passa just Er.
För vegetarianer och veganer: Om ni föredrar ett vegetariskt eller veganskt alternativ, och inte äter kött, fisk eller fågel, kan vi självklart ordna detta också. Våra kockar har valt att istället för halvfärdiga kompromisser på traditionell julmat erbjuda ett smakrikt och varierat alternativ – Meze. Vi ber er dock att meddela oss senast tre dagar innan om någon i sällskapet är vegetarian eller vegan.
Fartyget öppnar: 30 - 45 minuter innan avgång.
Bokning:
Telefon 08-604 04 20 Hemsida www.vindhem.com/