Skeviks Gård Mat & dryck

Välkommen till Skeviks Gård.

Skeviks Gårds matlagning beskriver vi gärna som innovativ, baserad på klassisk grund och tillagad med kärlek och passion.

Ort: 134 32 Gustavsberg
Telefon: 08 570 387 00
Email: bokning@skevik.se
Webbsida: www.skevik.se/index.php/mat-dryck
Öppet (säsong)
Året runt

Vår köksmästare tillsammans med kollegor tillagar allt från vällagade och varierade konferensmåltider till eleganta gourmetmiddagar främst på både egna och lokala råvaror. På Skeviks Gård bedriver vi ett eget lantbruk som förser köket med en mängd bra och, som vi kallar det, ”härproducerade” råvaror.
I vårt stora grönsaksland om ca 700 kvm så odlar egna grönsaker, rotfrukter, örter, bär och frukter.

Vi har också egna djur av bin, kor, får, grisar och höns.Samtliga djur är svenska lantrasdjur som syftar till att bevara dessa sorter och dess mångfald. Våra djur mår riktigt bra under hela sin livsstid och är året runt frigående både ute och inne – allt efter vad de själva önskar.

Förutom att vårt eget lantbruk förser oss med råvaror som både kött, honung, ägg och grönsaker så har vi också ett nära samarbete med lokala råvaru- och matproducenter. Det är allt från bland annat rapsolja, sparris, must, sylter och öl och även kött. Vissa råvaror vi önskar servera går inte att få tag på lokalt eller ens i Sverige. I detta fall väljer vi i första hand ekologiska råvaror utefter säsong och varor som behöver transporteras så kort som möjligt.

På detta sätt säkerställer vi att vi har både här- och närproducerade råvaror med hög kvalitet och som både är smakrika, näringsrika och har en mycket låg negativ miljöpåverkan. Vi tillagar givetvis även bra mat för allergiker, vegetarianer eller personer med andra särskilda behov.

Meddela oss i god tid för bästa service.

Med bil Kör väg 222 från Stockholm mot Nacka och Gustavsberg. Ta av mot Gustavsberg. Kommunalt Buss 474 från Slussen till Gustavsberg. Bussbyte till buss 424 i Gustavsbergs C. Stig av vid hållplatsen Skevik.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

På samma plats: