Skeviks Gård

Välkommen till Skeviks Gård.

Skeviks Gård en underbar plats för konferenser, utbildningar, affärsmöten, fester, träning & rekreation. Vår vackra skärgårdsmiljö ger både arbetsro, lust och inspiration.

Boka

Ort: 134 32 Gustavsberg
Telefon: 08 570 387 00
Email: bokning@skevik.se
Webbsida: www.skevik.se/
Öppet (säsong)
Året runt

Med hav och natur inpå knuten är hotell– och konferensanläggningen Skeviks Gård en underbar plats för konferenser, utbildningar, affärsmöten, fester, träning & rekreation. Vår vackra skärgårdsmiljö ger både arbetsro, lust och inspiration.

Runt gården öppnar sig ytor, natur och terräng som är gjorda för att sätta din kropp i rörelse.I denna miljö kan vi också erbjuda både gym och träningsredskap både utomhus och inomhus. Efter ditt träningspass kan du koppla av i vår relax, våra badtunnor eller vår bastu med svalkande bad i havet.

Vi bedriver också lantbruk med egen ekologisk grönsaksodling och egna djur med kor, grisar, lamm, hönor och bin. Tillsammans med andra lokala matproducenter i skärgården har vi därför råvaror som inte bara är lokala, utan också nyttiga och näringsrika.
Du får uppleva vår mat i restaurangen, där kockarna tillreder råvarorna med stor kunskap och inspiration.

Det är på Skeviks Gård det börjar. Det är här du sår fröet till ett nytt(igare) liv

Här kan vi också erbjuda både gym och träningsredskap både utomhus och inomhus.
Vi erbjuder också möjlighet avkoppling i naturen, i vår relax, våra badtunnor eller vår bastu med svalkande bad i havet.

Vi bedriver också lantbruk med egen ekologisk grönsaksodling och egna djur med kor, grisar, lamm, hönor och bin. Tillsammans med andra lokala matproducenter i skärgården lagar vi mat på råvaror som inte bara är lokala, utan också nyttiga, smakrika och näringsrika.

Med bil Kör väg 222 från Stockholm mot Nacka och Gustavsberg. Ta av mot Gustavsberg. Kommunalt Buss 474 från Slussen till Gustavsberg. Bussbyte till buss 424 i Gustavsbergs C. Stig av vid hållplatsen Skevik.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!