Aktiviteter för alla smaker och tillfällen - Vaxholms Kastell

Aktiviteter på riktigt

Lagaktiviteter är ett perfekt sätt att både lära känna och komma varandra närmare. Vi har spännande och roliga aktiviteter som passar alla tillfällen – och som du garanterat aldrig provat förut!

Ort: 185 89 Vaxholm
Telefon: +46 (0)8-120 048 70
Email: info@kastellet.com
Webbsida: www.kastellet.com
Öppet:
Hela året runt

Endast för förbokningar

Fångarna på Kastellet passar lika bra som inledning på en glad kväll som avslutning på en konferens eller helt enkelt som en kul grej tillsammans med kompisgänget. Lagen består av minimum tio personer som med hjälp av en karta tar er till tio olika stationer där laget tillsammans ställs inför olika utmaningar. Det kan exempelvis vara ”Helan går”, Labyrinten, Stegarna, Krukorna och Hala väggen. Fångarna på Kastellet är en bra kombination av lekfylld gruppdynamik och spännande tävling. Tempot kan stundtals bli högt så det kan vara bra att ta med ett klädombyte. Stationerna kan komma att förändras beroende på väder och vind.

Vill man ha en något lugnare aktivitet är Lagkampen helt perfekt! Här gäller det att plocka fram kämparglöden och släppa loss energi och kreativitet - problemlösning och lagutveckling när det är som allra roligast. Det finns ett antal stationer som kräver att man använder både hjärna och kropp, att samarbeta inom laget är nödvändigt för att lyckas med varje utmaning. Deltagarna är indelade i lag med upp till tio personer som tävlar mot varandra.

Hinner ni tar er ut ur fängelsecellen? Testa Kastellet Escape – en rolig och spännande escape room aktivitet. Ta fram er kreativitet och samarbetsförmåga för att klara av att överlista de låsta dörrarna, larmen och vakterna.

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Vaxholm

Antingen båt från Nybrokajen direkt till Kastellet eller buss/bil/taxi till Vaxholm och därifrån båt sista biten.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Vaxholm

Sök resa med Waxholmsbolaget till Vaxholm

Sök resa med Cinderella till Vaxholm


Alla artiklar