Catch & Relax Fiskeguide

Fiske och skärgårdsupplevelser

Fiska med fiskeguide i Stockholms underbara skärgård, lär dig fiskets hemligheter och njuta en fantastisk dag. Fiskeguidning med företaget, familj el vänner blir ett härligt avbrott och ett spännande äventyr. Alla kan vara med - novis som erfaren sportfiskare! Topputrustade rymliga båtar, spinn– el flugfiske efter gädda, abborre eller havsöring.

Boka

Adress: Stegesundsvägen 63
Ort: 185 99 Vaxholm
Telefon: 08-54491320, 070-5560952
Email: info@catchrelax.se
Webbsida: https://www.catchrelax.se
 Följ oss på Facebook
 Följ oss på Instagram
 Följ oss på Youtube
 Följ oss på Twitter

Vi opererar i Stockholms skärgård och Mälaren.
Måndag – Söndag 08.00-22.00

Vi lägger det helt på er nivå och vi ser till att ni får den rätta utrustningen. Fiskemetod är främst spinnfiske samt flugfiske. Spinnfiske passar upp till max 5 personer/båt. Flugfiske passar för grupper upp till max 3 personer om man är erfaren annars 2 personer i båten.

Vi fiskar främst gädda och abborre. Under den kallar delen av året när vattnet är under 11 grader fiskas även havsöring. Och när isarna har lagt sig på sjöarna och är säkra så kan vi även erbjuda isfiske efter gädda, abborre och även gös.

För mer information om våra lite större båtar med toppkomfort och topputrustning.

Viktigt för säkerhet vid fisket är gott om plats. Våra större båtar gör också att vi kan ha extra utrustning och lite olika slags utrustning med oss. Dessutom är alla våra guider certifierade och medlemmar i SOF (Sveriges organiserade fiskeguider).

Önskar ni hjälp med att arrangera måltider, boende, konferens eller andra aktiviteter så hjälper vi gärna till. Tveka inte att höra om dig om du har egna tankar och önskemål. Vi kan ta hand om grupper upp till 100 personer.

Välkommen!

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Vaxholm

Waxholmsbåtarna till Vaxholm, Buss 670 till Söderhamnsplan i Vaxholm (slut station), Med bil E18 norrut, ta av mot Vaxholm på väg 274 och kör till Vaxholm hamn där vi hämtar våra gäster. Vår verksamhet ligger ute på ön Stegesund utan vägförbindelse.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Vaxholm

Sök resa med Waxholmsbolaget till Vaxholm

Sök resa med Cinderella till Vaxholm


Alla artiklar