Fredriksborg Hotell & Restaurang

Fredriksborg Hotell & Restaurang

Varmt välkomna till Fredriksborg. Här finns något för alla, en fika i solen, middag eller en picknick på vår brygga.

Adress: Fredriksborgsvägen 17
Ort: 139 90 Värmdö
Telefon: 08 - 541 380 50
Email: info@fredriksborghotel.se
Webbsida: www.fredriksborghotel.se/sv/ata

Vi har flera mysiga restaurangdelar dit ni kan komma vare sig ni vill avnjuta en trerätters måltid, äta lunch eller bara ta en fika. Vi har även möjligheter att ordna allt ifrån det lilla kalaset till stora evenemanget.

I hotellbyggnaden från 1751 finns plats för upp till ca 50 gäster i våra båda rum Salen, och Hårlemanska rummet. Båda har fantastisk utsikt över skärgård och alla passerande kryssningsfartyg i Oxdjupet nedanför.

I vårt härliga orangeri kan man äta middag, lunch eller fika. Vintertid har vi uppvärmning och eldstad, och sommartid har vi takfönster och fläktar om det behövs. Huset är helglasat med fantastisk utsikt och med fästningen precis bakom. Framför ligger uteterrassen med bord, parasoller och solstolar.
Sällskap kan abonnera hela hotellet eller någon av delarna för att få umgås ostörda.

För middagar ber vi Er boka bord. Vänligen kontakta oss på 08-541 380 50 eller info@fredriksborghotel.se.

Buss 439 från Slussen till ändhållplatsen Stenslätten, därefter ca 10 minuters promenad.
Buss 688 från Vaxholm till Oskar-Fredriksborg på Rindö, därefter går ni på den avgiftsfri vägfärjan till Värmdö sidan. Från hamnen är det ca 10 minuters promenad till Fredriksborg.

Åker ni bil från Stocholm kör ni över Nacka ut till Värmdö. Alternativt åker man till Vaxholm och tar Vaxholmsleden och de avgiftsfria vägfärjorna till Rindö och sedan till Värmdö.

Vi har ett stort bryggdäck där tur och taxibåtar kan släppa av gäster. Det finns också en liten brygga för mindre fritidsbåtar. Ring oss gärna om ni funderar på att komma med egen båt.