Bullandö Krog

Bullandö krog ligger längst ut på Värmdö, på gränsen mellan inner- och ytterskärgården, vi är lika lättillgänglig från land som från sjön.
Vi erbjuder god, vällagad, varierad och prisvärd mat, som serveras av glad, kunnig och påläst servis . Vi använder de bästa råvarorna, som tillagas med omsorg och erbjuda en av Skärgårdens mest omfattande dryckeslista, vilket gör oss till en av Skärgårdens mest omtyckta och välbesökta restauranger

Adress: Bullandö Marina
Ort: 139 56 Värmdö
Telefon: 08 – 571 458 54
Email: info@bullandokrog.se
Webbsida: www.bullandokrog.se/

Genom våra fönster och från den generösa altanen blickar man ut över den vackra skärgården. Vi ligger mitt i hjärtat av Bullandö Marina, den största hamnen på ostkusten.

Hos oss njuter ni inte bara av god mat i en avstressande skärgårdsmiljö. Vi bjuder också på stimulans, av annat än smaklökarna, i form av olika uppskattade temakvällar och trubadurspelningar. Lördagskvällar mellan 22:00-24:00 erbjuds livemusik på bryggan och ibland även bryggdans. Onsdagskvällar mellan 19:00-22:00 är det gladjazz, trubadur, dragspel, akustisk musik på bryggan. All livemusik är från midsommardagen till skolstart.

Vår idé är att erbjuda prisvärd och vällagad mat med en ny och
omfattande meny, för både lunch och middag, varje dag.

Krogen är öppen från april till och med julbord. Vi arrangerar bröllop, högtidsfester, konferenser, kick-off och catering med båt eller bil m.m.

Se hemsida för öppettider

VARMT VÄLKOMNA TILL VÅR SOLIGA RESTAURANG!

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Värmdö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Värmdö

Läsvärt om: Värmdö


Alla artiklar