Nynäs Havsbad

Välkommen till Nynäs Havsbad – 35 minuter från Stockholm

Nynäs Havsbad erbjuder förstklassigt boende, kulinariska upplevelser och en inbjudande spa- och relaxavdelning med gym på klipporna vid havet. Stillheten den fria havshorisonten och det unika läget gör ett besök på Nynäs Havsbad till en alldeles speciell upplevelse.

Boka

Adress: Oscarsgatan 9
Ort: 149 34 Nynäshamn
Telefon: 08-520 604 00
Email: nynashavsbad.se@sodexo.com
Webbsida: www.sodexomeetings.se/nynashavsbad/boende/
Öppet året runt

Havet, himlen, klipporna och ljuset förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevelser, var och en med sin egen tjusning. En vistelse hos oss blir lika minnesvärd sommar som vinter, höst eller vår. Vi finns 35 minuter från Stockholm. Varmt välkommen på konferens, spaweekend, spadag eller varför inte besöka vår restaurang, bar eller gym.

Vakna vid havet på vårt hotell i Nynäshamn , hos oss har du havet som granne både i Badhotellet och Strandhotellet. Samtliga rum har TV, gratis internet, safetybox, minibar och strykbräda.

Strandhotellet med sin sekelskiftskaraktär, inrymmer 24 hotellrum, reception, restaurang och bar.

Badhotellet som har en mer modern prägel, inrymmer 49 hotellrum med milsvid havsutsikt, konferensreception samt konferensavdelning.

Nynäs Havsbads samtliga byggnader, hotellrum och terasser är rökfria. Rökning sker utomhus på våra rökzoner.

Mellandagssemester

Mellandagssemester inkluderar en övernattning med del i dubbelrum inklusive frukost, badentré samt lån av badrock och tofflor. Incheckning från kl 15.00 ankomstdagen och utcheckning kl 11.00 avresedagen. Tänk på att boka bord i vår restaurang samt spabehandlingar i god tid innan din ankomst.

Pris från 995 kr per person/natt beroende på ankomstdag i delat dubbelrum (enkelrumstillägg 200 kr/natt)
Gäller för perioden 28-30/12, 5-6/1

Erbjudandet gäller mellan: 28 december 2017-30 december 2017

Ta del av erbjudandet

Nyårsafton

Fira in nyår vid havet med härliga bad, champagne och supé!

Stillheten, den fria havshorisonten och det unika läget ger dig de bästa förutsättningar för ett alldeles underbart nyårsfirande.

Avsluta det gamla året med att fylla på med energi från sköna varma bad och 3 sorters bastu. Boka gärna till en skön spabehandling eller varför inte en lyxig duo-behandling – vår favorit är ”Kurfurstens chokladkur”.

Efter badet kan ni njuta av en bok eller en stunds stilla meditation i relaxrummet en trappa upp medans köket förbereder för kvällens härliga nyårssupé och champagnemingel till tolvslaget.

Följande ingår – scones, kaffe, the vid ankomst serveras kl 14,00-17,00, övernattning i delat dubbelrum, fast femrättersmeny inklusive dryckespaket samt ett glas champagne till tolvslaget (alkoholfritt paket finns som alternativ), frukost serveras söndag 8-11,00. Fri entré till våra bad och bastu-upplevelser ingår samt badrock och tofflor som du får ta med hem som gåva.

Ni har tillgång till badet från kl.14,00 och rummet från 15,00. Utcheckning kl 13,00.

Pris från 3595 kr/person

Åldersgräns 18 år

Erbjudandet gäller mellan: 31 december 2017-31 december 2017

Ta del av erbjudandet

Sköna vardagspaketet

En äkta skärgårdsupplevelse bara 35 min från Stockholm. Här fångar du årstidernas växlingar som ingen annanstans . Havet, himlen, klipporna och ljuset förvandlar varje år Nynäs Havsbad till fyra särpräglade upplevelser, var och en med sin egen tjusning. Boka en sköna vardag, gärna höst, vår, sommar och vinter så får du fyra fantastiskt olika upplevelser!

 I paketet sköna vardag ingår:

Övernattning i del i dubbelrum, trerättersmiddag med en fast meny, frukostbuffé, entré till badet från 14,00-20,00 på ankomstdagen,  lån av badrock och tofflor.  Gäller vardagar med ankomst måndag-torsdag.

 Fri entré till bad och bastu-upplevelser ingår samt  lån av badrock och tofflor till badet.

Incheckning kl.15,00 och utcheckning kl.11,00

Pris från 1695 kr/person.  

Gäller i perioden 8/1-21/6 2018

Erbjudandet gäller mellan: 1 januari 2018-21 juni 2018

Ta del av erbjudandet

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!