Körunda Golf & Konferenshotell

Körunda Golf & Konferenshotell

BOENDE MED BALANS & HARMONI

Bo med stil och komfort när du stannar kvar på Körunda. I våra 51 hotellrum stiger du in i en naturnära skandinavisk stil med enkla men varma färger som skapar balans och harmoni. Det enkla träslaget i möbler och sängkarmar påminner om naturen som omger vårt hotell. Naturens tysthet ger dig den ro som du behöver när du vaggas till sömns efter en givande dag.

Boka

Adress: Körunda Gård
Ort: 148 91 Ösmo
Telefon: 08 - 520 390 30
Email: info@korunda.se
Webbsida: korunda.se/hotell/

I naturen, nära Stockholm, ligger hotellet vackert beläget på Södertörn.

30 min från city, 12 min från Nynäshamn. Hotellet är beläget i en naturskön miljö, omgivet av sjö och skog. Upplevelse för weekend eller konferens.

När morgonsolen sveper över huvudbyggnaden kan du vakna med ett leende på läpparna och en utvilad kropp, redo för en ny dag. Frukosten avnjuter du som bäst i matsalen eller på verandan med sjöutsikt. Självklart med färskpressad juice, nybakat bröd, ägg och bacon. Helt enkelt en bra frukost för en fortsatt bra dag.

Välkommen att bo kvar och njut av en hotellvistelse hos oss. I naturskön och historisk miljö nära Stockholm, intill Nynäshamn.

FRÅN STOCKHOLM/GLOBEN Kör riksväg 73 mot Nynäshamn och följ motorvägen. Efter ca 30 minuter tar du avfarten mot Ösmo/Södertälje in på riksväg 225. Ta till höger och fortsätt på väg 225 mot Ösmo. (Passera Ösmo plantshop och sväng första avfarten till höger). Kör över järnvägsbron, sväng höger direkt efter bussterminalen in på Körundavägen. Följ vägen ca 3,3 km till Körunda. Det är skyltat hela vägen. Kör igenom allén och klubbhuset så är du framme. Fri parkering finns på hotellets baksida. Fortsätt bara förbi hotellet ca 150m

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!