Get Out Kayak

Skärgårdens bästa utgångspunkter för kajakturer

Adress: Stavsnäs Vinterhamn, Stavsnäsvägen 216
Ort: 139 70 Stavsnäs
Telefon: +46 8-520 275 65
Webbsida: https://getoutkayak.se/

Lättnavigerade rutter skräddarsydda för dig
Professionell kajak- och friluftsutrustning
Genomgång av utrustning, säkerhet och kajaktips innan avfärd
SL-buss direkt från Slussen

Boka en all-inclusive kajakweekend och upplev det bästa skärgården har att erbjuda!

Med tre kajakbaser på mellersta skärgårdens bästa utgångspunkter för såväl dagsutflykter som längre turer är vi den ideala partnern när du planerar din nästa kajaktur. Våra erfarna vildmarksguider ger tips på allt från rutt till utrustning och packning och hos oss ingår det mesta. Väljer du vår all-inclusive kajakweekend ingår ALLT som du behöver för en flerdagarstur i skärgården. Du tar bara med dina kläder, mat och ett glatt humör. Resten löser vi, och du får en ordentlig genomgång av rutt, bra områden för tältning samt kajaksäkerhet innan avfärd. Vi rekommenderar någon av våra kajakbaser på Stavsnäs och Sollenkroka för dessa äventyr. 

Boka er all-inclusive kajakweekend här! 

Boka en härlig dagsutflykt i skärgården med partnern, vännerna eller familjen!

När du planerar en dagsutflykt med kajak har vi flera enkelnavigerade rutter att välja från beroende på tidigare erfarenhet - om du inte vill upptäcka på egen hand så klart! Besök på en fin sandstrand, en liten ö för klippbad eller kanske en sjökrog? Man behöver inte ha tidigare erfarenhet för att paddla med oss, då vi har stabila kajaker och anpassar rutt efter väder och dina förutsättningar. Självguidad dagsutflykt kan bokas varje dag i veckan, och vi rekommenderar vår kajakbas på Bullandö för detta.

Boka er dagsutflykt här!

Hyr riktigt bra kajaker och friluftsutrustning till ditt nästa äventyr!

Vi erbjuder traditionell uthyrning av kajaker och friluftsutrustning till din egenorganiserade kajaktur. Givetvis med samma goda service som alltid. Vi hyr ut kajaker och utrustning av hög kvalitet, från betrodda varumärken och vi har all nödvändig friluftsutrustning om du behöver komplettera din egen utrustning innan ni beger er ut på turen.

Klicka här för att komma till vår kajakuthyrning!

Med tre kajakbaser på Värmdö är Get Out Kayak den perfekta utgångspunkten oavsett om du vill ha en glassig dagsutflykt med sjökrogslunch eller en lång tur i havsbandet med platta klippor och horisont.


Get Out Kayak finns på Värmdö, väganslutet och med SL-buss.   


Get Out Kayak Stavsnäs


Havsbandspaddling med soldränkta klippor och horisont

Get Out Kayak Stavsnäs är den perfekta utgångspunkten för flerdagarsturer ut mot mellersta ytterskärgården och "paddlarnas paradis." Vår huvudbas ligger i Stavsnäs och det är en mycket populär startplats bland våra gäster oavsett tidigare erfarenhet av kajakpaddling. Från Stavsnäs når ni snabbt ut till de vackra naturreservaten Bullerö och Långviksskär. Stavsnäs vinterhamn är också en accesspunkt för Stockholms Kajakled.


Kajakbasen ligger vid Stavsnäs gästhamn, centralt i Stavsnäs vinterhamn. Klicka här för en karta 🗺


Get Out Kayak Stavsnäs når ni lätt med bil eller buss från Stockholm city (ca 50 min), och det finns gott om parkeringsplatser mot en avgift. Hitta en passande avgång med SL från Slussen till Stavsnäs vinterhamn här. I Stavsnäs finns en välsorterad ICA ca 400 m från kajakbasen, och på basen finns toalett, dusch och bastu.


Get Out Kayak Sollenkroka


Vacker, lugn och idyllisk mellanskärgård

Get Out Kayak Sollenkroka är den perfekta utgångspunlten för flerdagarsturer i den vackra mellanskärgården med sina många gröna öar, lugna vikar och kulturrika ösamhällen. Från Sollenkroka når du lätt naturreservaten Hjälmö-Lådna och Storö-Träskö. Sollenkroka brygga är också en accesspunkt för Stockholms Kajakled.


Vår kajakbas finns centralt vid Sollenkroka brygga (den går inte att missa). Klicka här för en karta 🗺


Get Out Kayak Sollenkroka nås enkelt med buss eller bil (ca 1 h) från Stockholm city och det finns normalt parkeringsplatser tillgänliga mot avgift. Hitta en passande avgång med SL från Slussen till Sollenkroka brygga här. Vid Sollenkroka brygga finns en båtmack med en liten butik med begränsat utbud, samt en korvmoj. Vi rekommenderar att ni köper era matvaror innan ankomst till Sollenkroka.


Get Out Kayak Bullandö


Den perfekta dagsutflykten

Get Out Kayak Bullandö är den perfekta utgångspunkten för dagsutflykter med vänner och familj. Paddla till en strand, en liten ö för picknick eller varför inte till restaurant Sjöboden eller Motorverkstan? Vi har flera olika rutter som passar era önskemål för dagen. Från Get Out Bullandö kan du också hyra kajak för flerdagsturer norrut via Sollenkroka eller österut via Stavsnäs.


Kajakbasen ligger inne på Bullandö marina, en av östkustens största marinor med välkända Bullandö Krog, Bullandö glassfabrik och en skön stämning. Många av våra gäster väljer att äta en glass eller stanna på middag innan de återvänder hem efter en härlig skärgårdsutflykt. Klicka här för en karta 🗺  


Get Out Kayak Bullandö nås enkelt med bil eller buss från Stockholm city (ca 50 min) och det finns gott om gratis parkeringsplatser pracis vid vår bas. Hitta en passande avgång med SL från Slussen till Bullandö här. På Bullandö Marina finns en lanthandel samt tillgång till toalett, dusch och bastu för Get Out Kayaks gäster.


 


Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Värmdö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Värmdö

Läsvärt om: Värmdö


Alla artiklar