Get Out Kayak

Get Out Kayak Skärgårdens bästa utgångspunkter för kajakpaddling

Adress: Stavsnäs Vinterhamn, Stavsnäsvägen 216
Ort: 139 70 Stavsnäs
Telefon: +46 8-520 275 65
Webbsida: https://getoutkayak.se/

Ange koden visitskargarden2023 för att få 10 % rabatt vid bokning på www.getoutkayak.se


  • • Vi har skärgårdens nöjdaste kajakgäster* och tilldelades Certificate of Excellence från Tripadvisor 2021.
  • • Vi erbjuder genomgående hög servicenivå, goda råd och bra utrustning.
  • • Vi har perfekta utgångspunkter för turer till Bullerö, Långviksskär, Sandhamn, Möja, Gällnö, Svartsö, jälmö-Lådna, Träskö-Storö mfl.
  • • Våra kajakbaser är också start- och slutpunkt för Stockholms kajakled, en led med flera etapper som tar dig genom vackra kajakvatten.
  • • Ta dig enkelt till oss via bil eller SL-buss direkt från Slussen.

 

Med två kajakbaser på mellersta skärgårdens bästa utgångspunkter för såväl dagsutflykter som längre turer är vi den ideala partnern när du planerar din nästa kajaktur. Våra erfarna vildmarksguider ger tips på allt från rutt till utrustning och packning och hos oss ingår det mesta.

Boka en all-inclusive kajakweekend partnern, vännerna eller familjen

Väljer du vår all-inclusive kajakweekend ingår ALLT som du behöver för en flerdagarstur i skärgården. Du tar bara med dina kläder, mat och ett glatt humör. Resten löser vi, och du får en ordentlig genomgång av rutt, bra områden för tältning samt kajaksäkerhet innan avfärd.

Boka er all-inclusive kajakweekend här! 

Boka en guidad dagsutflykt med kajak i skärgården
Följ med en av våra certifierade kajakguider på en guidad dagsutflykt! På den guidade dagsturen ingår lunch och fika, och under dagen får ni uppleva olika typer av skärgårdsnatur. Allt du behöver under turen är inkluderat, inklusive riktigt bra utrustning.

Boka er guidade dagstur här!

När du planerar en dagsutflykt med kajak har vi flera enkelnavigerade rutter att välja från. Besök på en fin sandstrand, en liten ö för klippbad eller kanske en sjökrog? Vi har stabila kajaker och anpassar rutt efter väder och dina förutsättningar.

Boka er dagsutflykt här!

Hyr riktigt bra kajaker och friluftsutrustning till ditt nästa äventyr

Vi erbjuder traditionell uthyrning av kajaker och friluftsutrustning till din egenorganiserade kajaktur, med hög servicenivå. Vi hyr ut kajaker och utrustning av hög kvalitet, från betrodda varumärken och vi har all nödvändig friluftsutrustning om du behöver komplettera din egen utrustning innan ni beger er ut på turen.

Klicka här för att komma till vår kajakuthyrning!

*Vid jämförelse av omdömen på Google och Tripadvisor.

 

Get Out Kayak har tre kajakbaser som alla finns på Värmdö, väganslutet och med SL-buss. Baserna ligger på Stavsnäs, Sollenkroka och Bullandö Marina.

Get Out Kayak Stavsnäs - Havsbandspaddling med soldränkta klippor och horisont

Get Out Kayak Stavsnäs är den perfekta utgångspunkten för flerdagarsturer ut mot mellersta ytterskärgården och "paddlarnas paradis." Vår huvudbas ligger i Stavsnäs och det är en mycket populär startplats bland våra gäster oavsett tidigare erfarenhet av kajakpaddling. Från Stavsnäs når ni snabbt ut till de vackra naturreservaten Bullerö och Långviksskär. Stavsnäs vinterhamn är också en accesspunkt för Stockholms Kajakled.

Kajakbasen ligger vid Stavsnäs gästhamn, centralt i Stavsnäs vinterhamn. Klicka här för en karta 🗺 Stavsnäs når ni lätt med bil eller buss från Stockholm city (ca 50 min), och det finns gott om parkeringsplatser mot en avgift. Hitta en passande avgång med SL från Slussen till Stavsnäs vinterhamn här. I Stavsnäs finns en välsorterad ICA ca 400 m från kajakbasen, och på basen finns toalett, dusch och bastu.

Get Out Kayak Sollenkroka - Vacker, lugn och idyllisk mellanskärgård

Get Out Kayak Sollenkroka är den perfekta utgångspunlten för flerdagarsturer i den vackra mellanskärgården med sina många gröna öar, lugna vikar och kulturrika ösamhällen. Från Sollenkroka når du lätt naturreservaten Hjälmö-Lådna och Storö-Träskö. Sollenkroka brygga är också en accesspunkt för Stockholms Kajakled.

Vår kajakbas finns centralt vid Sollenkroka brygga (den går inte att missa). Klicka här för en karta 🗺 Sollenkroka nås enkelt med buss eller bil (ca 1 h) från Stockholm city och det finns normalt parkeringsplatser tillgänliga mot avgift. Hitta en passande avgång med SL från Slussen till Sollenkroka brygga här. Vid Sollenkroka brygga finns en båtmack med en liten butik med begränsat utbud, samt en korvmoj. Vi rekommenderar att ni köper era matvaror innan ankomst till Sollenkroka.

Get Out Kayak Bullandö - Den perfekta dagsutflykten

Get Out Kayak Bullandö är den perfekta utgångspunkten för dagsutflykter med vänner och familj. Paddla till en strand, en liten ö för picknick eller varför inte till restaurant Sjöboden eller Motorverkstan? Vi har flera olika rutter som passar era önskemål för dagen. Från Get Out Bullandö kan du också hyra kajak för flerdagsturer norrut via Sollenkroka eller österut via Stavsnäs.

Kajakbasen ligger inne på Bullandö marina, en av östkustens största marinor med välkända Bullandö Krog, Bullandö glassfabrik och en skön stämning. Många av våra gäster väljer att äta en glass eller stanna på middag innan de återvänder hem efter en härlig skärgårdsutflykt. Klicka här för en karta 🗺  Bullandö Marina nås enkelt med bil eller buss från Stockholm city (ca 50 min) och det finns gott om gratis parkeringsplatser pracis vid vår bas. Hitta en passande avgång med SL från Slussen till Bullandö här. På Bullandö Marina finns en lanthandel samt tillgång till toalett, dusch och bastu för Get Out Kayaks gäster.


Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Värmdö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Värmdö

Läsvärt om: Värmdö


Alla artiklar