Get Out Kayak

Paddla kajak i Stockholms vackra skärgård

Allt du behöver för en härlig och trygg kajakupplevelse.

Adress: Bullandövägen 30
Ort: 139 56 Värmdö
Telefon: 0739813611.
Webbsida: https://getoutkayak.se/

Lättnavigerade rutter skräddarsydda för dig Professionell kajak- och friluftsutrustning Genomgång av utrustning, säkerhet och kajaktips innan avfärd SL-buss direkt från Slussen

Dagsutflykter med kajak

Vi erbjuder två typer av dagsutflykter: självguidade och guidade
För båda typerna av tur ingår en ordentligt genomgång av rutt samt grundläggande instruktioner i kajakpaddling och säkerhet. Alla dagsutflykter pågår mellan ca 10.30 och 16.30 och man väljer själv om man vill paddla singelkajak eller dubbelkajak.

Den självguidade dagsutflykten är lämplig för par, familjer och kompisgänget som vill spendera en härlig dag i skärgården. Vi har ett antal lättnavigerade rutter man kan välja från, eller så paddlar man en egen rutt. Besök på en fin sandstrand, en liten ö för klippbad eller kanske en sjökrog? Man behöver inte ha tidigare erfarenhet för att paddla då vi har stabila kajaker och anpassar rutt efter väder och tidigare erfarenhet hos paddlaren. Självguidad dagsutflykt kan bokas varje dag i veckan. 

Den guidade dagsutflykten är perfekt både för dig som paddlat förut och dig som är nybörjare. Vår erfarna guide visar några av de finaste platserna i vår del av skärgården. De ger också paddling- och tekniktips och leder er genom dagen. Den guidade turen kan bli bokad varje onsdag, torsdag och fredag. 

Upplev lugnet i Stockholms vackra skärgård

Med detta all-inclusive weekend-paket hjälper vi dig upptäcka några av de vackraste platserna i Stockholms skärgård. Detta är en självguidad tur och ni väljer själva om ni vill paddla enkel-eller dubbelkajak. 

Vi tillhandahåller en lättnavigerad rutt, introduktion till paddling och säkerhet på sjön, samt all kajak- och friluftsutrustning som du behöver för att ta dig ut och upptäcka nya smultronställen i vår vackra skärgård.

Läs mer och boka här

 

Hyr riktigt bra kajaker och friluftsutrustning till ditt nästa äventyr

Vi erbjuder traditionell uthyrning av kajaker och friluftsutrustning till din egenorganiserade kajaktur. Givetvis med samma goda service som alltid. Vi hyr ut kajaker och utrustning av hög kvalitet, från betrodda varumärken och vi har all nödvändig friluftsutrustning om du behöver komplettera din egen utrustning innan ni beger er ut på turen.

Läs mer och boka här

 

Get Out Kayak finns på Värmdö, utanför Stockholm. Vår bas ligger på Bullandö Marina, en av de största marinorna i regionen, och ger nästan omedelbar tillgång till ytterskärgården.

Våra gäster har full tillgång till marinans fulla serviceutbud. Detta inkluderar, bland annat: toalett, dusch, bastu, restaurang, och kiosk.

Det är lätt att ta sig hit.

Med kollektivtrafik
Det lättaste sättet att ta sig hit med kollektivtrafik är att ta bussen från Slussen (Stockholm) till Bullandö (Värmdö). Bussen stannar precis utanför Bullandö Marina. När du kommer in på området, ta första höger och fortsätt till slutet av vägen.

Med bil
Skriv in Get Out Kayak (eller Bullandövägen 31, Värmdö), på din GPS/smartphone. Det här kommer leda dig till Bullandö Marina. När du kommer in på området, ta första höger och fortsätt till slutet av vägen.

Vi har parkeringsplatser tillgängliga precis vid vår bas.

Inne på marinan
När du kommer in på Bullandö Marina, så tar du skarpt höger och följer vägen tills du kommer till vattnet.


Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Värmdö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Värmdö

Läsvärt om: Värmdö


Alla artiklar