Aktiviteter - Arholma Nord

Arholma Nord upplevs bäst i skogen, på vattnet eller från luften. Här kan du få en aktiv vistelse i den nivån du önskar.

Adress: Riddarviken
Ort: 760 41 Arholma
Telefon: 0176-560 40
Email: info@arholmanord.se
Webbsida: arholmanord.se/aktivitet/

Vedeldad bastu eller kittlande linbana
Hos oss finns en unik natur som inbjuder till utomhusaktiviteter och såklart har vi då ett stort utbud av aktiviteter.

Hyr en mountainbike och susa fram på slingriga skogsstigar eller ta dig ut på vattnet i kajak och gör strandhugg på en solvarm klipphäll. Om du vill utmana din höjdrädsla är tipset att ge dig i kast med vår Zipline som man når via en klättervägg på ett gammalt kanontorn.

Våra aktiviteter är perfekta för social distansering och där det krävs har vi skapat social distansering och nya rutiner så det ska kännas säkert att vistas ho oss.

Zipline
Kasta dig ut i ziplinebanan efter en svettig klättring upp på kanontornet. På tornet finns det två olika leder som varierar i svårighetsgrad. Det finns även en stege upp för dig som känner att klättervägg inte är din grej.
Väl uppe på tornet väntar Ziplinebanan som man kastar sig ut i en efter en och färdas i ungefär 40 km/h innan man bromsas in på andra sidan dalen. Denna aktivitet tar ungefär 1 timme/10p. Fasta tider under sommaren: 14:00 | 15:30. Under lågsösong är det bokningsbart för grupper.
2400 kr/grupp (upp till 10p) Över 10p blir det två grupper á 1800 kr,
Vuxna 155 kr | Upp till 12 år 100 kr

Mountainbike
Hyr en MTB och ge dig ut på äventyr längs våra slingor i skogen som bjuder på olika svårighetsgrader. Ett garanterat svettigt och roligt sätt att uppleva Arholma på. Våra Mountainbikes är X-caliber 9 av märket Trek som bjuder in till riktigt rolig cykling. Hjälm ingår alltid.

350 kr/dag

Cykel
Hos oss kan du hyra cykel för att kunna ta dig runt på ön. Ta en sväng till Arholma Båk eller besök Bryggcafét för att ta en glass. Våra cyklar har fotbroms, 3 vxl, cykelkorg och pakethållare. Det finns även barnstolar att hyra. Hjälm ingår alltid.

150 kr/dag

Kajak
Vi har i år bytt ut alla våra kajaker mot nya.
Vi har både dubbel och Singelkajaker för uthyrning.
Ta med lunch från restaurangen och ge er iväg till en egen klippa eller havsvik. Ni kan hyra 2h, halvdag eller heldag.
Singelkajak 350 kr/dag | Dubbelkajak 500 kr/dag

Hyra SUP-bräda
Ett roligt sätt att ta sig fram på vattnet. Perfekt träning för bålen och om man vill trixa lite kan det nog bli ett bad.
Brädan kan kännas lite ostadig i början men efter 5-10 minuter har du hittat stabiliteten och med hjälp av paddeln glider du fram på vattnet. Paddel och leash ingår i hyran.
350 kr/dag

Havsbastun
Det finns inget bättre än ett härligt bastubad med utsikt mot havet. I vår havsbastu har vi ett vedeldat agregat och svalkar sig gör man i havet.
Man hyr den i två timmar och eldar igång den själv. Tar ca 30 min att få varm.
Bastun hyrs i slutna sällskap för att minimera smittspridning.
Vi har en timme mellan varje uthyrning för att ha tid att rengöra bastun ordentligt.
2 timmar / sällskap | Pris: 300-500kr beroende på antal

Med båt Under sommaren finns det många båtlinjer som tar dig till oss. Nord-Sydliga båtlinjen är en fantastisk linje som sträcker sig från Nynäshamn till Arholma Nord. Läs mer här Man även åka buss till Simpnäs och ta passbåten över eller åka båt hela vägen från Stockholm. Tidtabeller för dessa turer hittar du här. Under Juli månad går Norra båtlinjen från Norrtälje hamn ut till oss. Tider hittar du här

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Arholma

Sök resa med Waxholmsbolaget till Arholma


Alla artiklar