BOKA HISTORISK SKEPPSVRAKSAFARI PÅ DALARÖ

Nu finns världens bäst bevarade träskeppsvrak från 16- och 1700-talen att beskåda. Under sommaren arrangerar Dalarö Turistbyrå och Dalarö Sjötransporter skeppsvraksafari i Dalarö skärgård och visar Östersjöns dolda skatter. Vi tar max 30 personer per tur. Boka plats i god tid.

Adress: Odinsvägen 6A
Ort: 137 25 Dalarö
Telefon: 08-501 508 00
Email: info@dalaro.se
Webbsida: www.dalaro.se

BOKA HISTORISK SKEPPSVRAKSAFARI PÅ DALARÖ
Nu finns världens bäst bevarade skeppsvrak att se i Dalarö skeppsvraksområde. Vi ordnar historiska besök och skeppsvraksturer.

I våra turer ingår ett besök i Franzéns sjöbod – idag k-märkt museum – där Anders Franzén på 1950-talet började sin efterforskning på skeppsvrak, som ledde till att Vasa bärgades och att svensk marinarkeologi fick ett uppsving.
Rundturer ordnas med den specialutrustade utflyktsbåten Vindbådan, då vi besöker 3 skeppsvrak, ser filmer och får dokumentation på bildskärmar samt får lyssna till Herman Lindqvist och hans spännande historier om gamla tider. Och särskilt det som hände den dag fartygen sjönk.

MER INFORMATION
Mailto:info@dalaro.se eller ring 08 501 508 00 för mer information eller gå till och boka eller skräddarsy ett historiskt besök på www.dalaroskeppsvrak.se

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!