Röda Villan Fjäderholmarna

En skärgårdsidyll ett stenkast från Stockholm City med mat och boulespel

När färjan från Stockholm och Nacka Strand närmar sig Fjäderholmarna är det Röda Villan du först ser på öns sydvästra udde. Det gamla skärgårdshuset från 1897 ligger inbäddad i en lummig grönska och är ombyggt till skärgårdsrestaurang med grill, caféservering och bar. Det finns även möjlighet att spela boule hos oss.

Adress: Stora Fjäderholmen
Ort: 111 15 Stockholm
Telefon: 08-21 50 31
Email: info@rodavillan.nu
Webbsida: www.rodavillan.nu/
 Följ oss på Facebook
 Följ oss på Instagram

För aktuella öppettider se vår hemsida
Större sällskap/företag på förfrågan info@rodavillan.nu
Bokning av bord per mail eller telefon.

Trädgårdsserveringen vid Röda Villan ligger i en rogivande och vacker naturtomt med tallar, ekar, stora klippblock och en liten badstrand. Våra uteplatser är utplacerade i naturen som lugna oaser med en fantastisk havsutsikt. Här kan du avnjuta en måltid eller ta något läskande, eller varför inte bara njuta av utsikten i någon av i våra däckstolar eller hängmattor. En kort promenad från trädgården kan ni prova spela boule på våra boulebanor.

Vårt matutbud består av allt från cafémat till grillat. Vi har ett stort utbud av fikabröd och smörgåsar. Vår meny är inspirerad av den Svenska skärgården samt från Boulens hemland Frankrike. Från Midsommar, och vid fint försommarväder, öppnar vi upp vår härliga utegrill.

Bokning för större sällskap
Är ni ett företag eller större sällskap (min 10 personer) kan ni boka vår på veranda för lunch eller middag med eller utan kombination av boulespel.
För mer info samt förfrågan maila till info@rodavillan.se

I övrigt är det drop in på bord och boulebanor!

Midsommar på Fjäderholmarna
Missa inte det trevliga midsommarfirandet som arrangeras på Fjäderholmarna. Boka er lunch eller midsommarmiddag på Röda Villan.

Välkommen till Röda Villan !

Fjäderholmarna ligger bara 20-30 min med båt från Stockholm City. Från Nacka Strand tar det ca 5 min. Det finns flera sätt att ta sig ut till Fjäderholmarna:

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Fjäderholmarna

Sök resa med Waxholmsbolaget till Fjäderholmarna

Sök resa med Fjäderholmslinjen till Fjäderholmarna

På samma plats:Alla artiklar