Mat & dryck på Grand hotel Saltsjöbaden

Njut av sjöutsikten i någon av våra restauranger.

Adress: Hotellvägen 2
Ort: 133 83 Saltsjöbaden
Telefon: 08-506 170 00
Email: info@grandsaltsjobaden.se
Webbsida: grandsaltsjobaden.se/mat-dryck/

Öppet året runt
Stängt från 22 december 2019 till 7 januari 2020. Däremot öppnar vi hotellet för er som vill fira nyår med oss mellan 30 december till 1 januari 2020!

På Grand Hotel Saltsjöbaden är Fredrik Malmstedt ansvarig för både mat och dryck.

Han har en bakgrund i Svenska Kocklandslaget och vunnit många matmedaljer genom åren, i såväl VM som OS. Fredrik har även drivit restaurang på Gotland och jobbat på Svenska Ambassaden i Rom.

– Min matlagning har alltid präglats av enkelhet med råvaran i centrum, säger Fredrik. Höga smaker, fin presentation, kärlek i tillagning och inte minst mätta magar. Våra gäster skall vara glada när dom lämnar bordet.

Franska Matsalen och angränsande Verandan med sina kristallkronor och dekorerade väggar från 1800-talet är hotellets tjusiga kronjuvel. I restaurang Sea Front är närheten till havet påtaglig och under sommartid är Terrassen svårslagen.

Från den 29:e november – 21: december dukar vi upp vårt klassiska julbord men i en ny anda.

Från Slussens Tunnelbanestation går ersättningsbuss (25B) till Henriksdal. Från Henriksdal går Saltsjöbanan direkt ut till Saltsjöbaden. Tågfärden är ca 30 minuter och stationen ni kliver av på heter ”Saltsjöbaden”.