Prinsvillan

På Prinsvillan bor du på historisk mark, vid hav, skog och slottspark. Några hållplatser från Stockholms brus och ett stenkast från Tyresta nationalpark. Just här fann Prins Eugen sitt semesterparadis 1894.
Här finns många härliga aktiviteter att fylla dagarna med. Naturupplevelser i hav och skog, kultur i vackra slottsparken och avkoppling med strand och stillhet. Välkommen du också!

Boka

Adress: Kyrkvägen 5
Telefon: 08-419 937 62
Email: info@prinsvillan.se
Webbsida: https://prinsvillan.se/
Se vår hemsida för aktuella öppettider


Handelsbodens nio mysiga rum har olika storlek och karaktär. Från lilla enkelrummet med läshörna under takbjälkarna till den större sovsalen för hela kompisgänget. Familjer och par sover också gott här, i stora rum med sköna sängar. Toaletter och duschar delas med andra gäster. Likaså kök, matsal och tv-rum. Den härliga bastun finns också tillgänglig för alla gäster. Våra rum är bäddade med härliga linnelakan och städas med miljövänliga rengöringsmedel. Sängkläder, handdukar ingår i alla rum. Städning av rum kan köpas till.

På morgonen står frukostkorgen och väntar på er i köket. Fina dagar dukar du upp den utomhus och börjar dagen med fågelsång. Visste du förresten att den ovanliga fågeln Kungsfiskaren syns till här?

Som gäst i Prinsvillans vandrarhem Handelsboden så har du tillgång till gästkök med en ombonad matsal för självhushåll. På promenadavstånd i området runt slottet finns flera caféer med hembakade läckerheter samt Tyresö slottskrog med fullständiga rättigheter.

Hyra hela huset?
En del grupper som kommer till oss väljer att hyra hela vandrarhemmet Handelsboden. Det är ett härligt sätt att samla gänget. Handelsboden passar utmärkt för konfirmationsläger, övernattande bröllopsgäster eller familje-/kompisträffar. Närliggande Pilgrimscentrum erbjuder vackra möteslokaler på gångavstånd, likaså Tyresö Bygdegård.

Möten
Huvudbyggnaden Prinsvillan har även en möteslokal för mindre möten, konferenser och kurser. Här kan ni mötas helt ostörda och även nyttja de vackra utomhusområdena kring Prinsvillan för aktiviteter,


Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Tyresö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Tyresö


Alla artiklar