Sands Hotell

Välkomna till Sandhamn och Sands hotell, ett modernt och exklusivt lägenhetshotell med hotellservice. Vi har öppet året om.

Boka

Ort: 130 39 Sandhamn
Telefon: 08 571 530 20
Email: info@sandshotell.se
Webbsida: sandshotell.se/
 Följ oss på Facebook
 Följ oss på Instagram

Sands Hotell & Bistro är ett modernt och personligt lägenhetshotell med restaurang. Vi erbjuder boende i lägenheter i olika storlekar på bästa läge på Sandhamn. Lägenheterna passar utmärkt för dig som vill komma ut och njuta av skärgården vare sig du reser privat eller med företaget. Samla familj, vänner och eller kollegor för en speciell sammankomst i fantastisk skärgårdsmiljö. Här väljer ni själva vilken servicenivå ni önskar; självhushåll ta med och laga själv, förberedd och levererad eller tillagad och serverad. Daglig städning eller endast avresestädning.
Sands Bistro´s ambition är att alltid leverera vällagad mat från grunden med väldigt goda smaker, en levande meny och vinlista samt en välkomnande atmosfär.

Sands renoverades 2018. Materialval i kombination med en mängd arkitektritade detaljer skapar atmosfär och ger en unik karaktär. Elegans med den ljusa gotländska kalkstenen och de högblanka rostfria detaljerna i entré, trapphus och korridorer. Med kontrast till det svala, eleganta skapar de gamla trägolven och de rustika järnelementen värme. Blandningen av nutida avskalad design och gamla detaljer, är Sands signum. Alla lägenheterna är smakfullt inredda med välutrustade kök med diskmaskin. Badrum med dusch/WC. Flatscreen Samsung TV “the Frame” och trådlöst internet. .

Boka det som passar just er!
Under sommaren mellan vecka 25-33 har vår Bistro öppet varje dag. Passa på att ta del av våra sommarerbjudanden med rabatterade priser torsdag till söndag, söndag till torsdag eller veckovis.

Konferens, event, fest eller bröllop

Du kan hyra hela hotellet eller delar av det exklusivt för fest, bröllop, event eller konferens.

En konferens hos oss börjar redan på båten ut till skärgården, vare sig ni åker med reguljärt eller taxi med båt från Stavsnäs, seglar eller tar en taxibåt eller ribb från Nybrokajen.

Vi skräddarsyr arrangemang för att passa varje unikt tillfälle. Vi hjälper er att boka aktiviteter samt transporter. Hotellet har kapacitet för grupper upp till 45 gäster.

Semestervecka, Weekendpaket

Vi erbjuder alltifrån weekendpaket, yoga retreats, fiske helg, eller varför inte fira jul och eller nyår ute i Skärgården?

Vi har öppet året runt!

Information

Trådlöst internet ingår
Relaxavdelning med bastu ingår
Gemensam uteplats med grill och orangeri
Hotellet erbjuder några lägenheter där husdjur är tillåtna.
Incheckning vardagar och helger från kl. 15:00
Utcheckning 10.30
Avresestäd ingår
Linne och handdukar ingår

Vi har totalt 16 dubbelrum samt 2 enkelrum. Totalt 34 sängplatser med möjlighet till extrabäddar.

Se även vårt vinterisolerade glashus med plats för 20-25 personer som är ett trevligt alternativ för lunch och middag, en kopp kaffe eller ett glas vin.

Ring eller maila oss för mer information och bokning.

Varmt välkomna!

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Sandhamn

Det går reguljära skärgårdsbåtar från Stavsnäs till Sandhamn varje dag året om. Under sommarmånaderna kan ni även åka från Strandvägen i Stockholm. Väljer ni att resa med båttaxi hjälper vi er att boka dessa, med båttaxi tar resan ungefär 20 minuter från Stavsnäs vinterhamn.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Sandhamn

Sök resa med Waxholmsbolaget till Sandhamn

Sök resa med Cinderella till Sandhamn

Sök resa med Sandhamnspilen till Sandhamn


Alla artiklar