Sandhamns värdshus Boende

Till Sandhamn åker du lätt över dagen, men varför inte dra ut på det goda och stanna över natten? Vi erbjuder dig en varm och skön säng med tillhörande frukost. Vårt boende är öppet året runt för bokningar. Missa inte att se Sandhamn i alla årstider, varje årstid har sin egen charm.

Boka

Ort: 130 39 Sandhamn 
Telefon: 08-571 530 51
Email: info@sandhamns-vardshus.se
Webbsida: www.sandhamns-vardshus.se/boende

MISSIONSHUSET
Missionshuset ligger ca 5 - 10 minuters prommenad från Värdshuset, rakt nedanför kapellet. Missionshuset är öppet året runt för bokning.  Inne i Missionshuset finns det 5 dubbelrum, samt en stuga på gården även kallad "friggan".
Rummen inne i Missionshuset har gemensamma badrum i korridoren, och stugan har eget badrum. Missionshuset har öppet året runt.

VILLA VÄSTBANKEN
Under perioden oktober - april har vi tillgång till en villa med 4 dubbelrum samt 3 dubbelrum i en angränsande flygel. Rummen i villan har gemensamma badrum, rummen i flygeln har egna badrum. Flygeln hyrs i första hand ut tillsammans med Villan, men vissa helgen går även dessa rummen att boka separat, kontakta gärna oss och kolla hur det ser ut.

LÄGENHET
Under perioden oktober - april finns det en lägenhet för uthyrning, lägenheten ligger mitt i byn i närhet till Värdshuset, lägenheten har 4 bäddar

PRISER - i alla våra priser ingår lakan, handduk och frukost
Missionshuset: 1350:- - Kapacitet för 2 personer, perioden 18/6 - 15/8 1550:-
Stugan: 1550:- kapacitet för 2 personer, perioden 18/6 - 15/8 1750:-
Villa Västbanken: 5400:- - kapacitet för 8 personer, hyrs endast ut mellan 8/10 - 30/4
Lägenhet: 3200:- - Kapacitet för 4 personer, hyrs endast ut mellan 5/10 - 30/4

I vissa av våra boenden har vi möjlighet att ställa in en extrasäng alternativt spjälsäng. För de ingår lakan, handduk och frukost.
Extrasäng: 450:-
Spjälsäng: 100:-

MIDDAGSPAKET
Under perioden: 1/9 - 23/11 samt 1/3 - 29/4 fredagar och lördagar erbjuder vi er att lägga till ett middagspaket till er bokning för 425:- per person, i priset ingår fördrink och en trerättersmiddag. Middagen intas antingen i vår pub eller i restaurangen beroende på hur bokningsläget ser ut.

BOKNING
För bokning gå gärna in på våran bokningsportal, antingen via denna länk, eller via länken i sidomenyn. Alternativt maila oss på info@sandhamns-vardshus.se.

FESTVÅNING
I Missionshusets stora sal har vi möjlighet att duka upp för fest, önskar du fira din födelsedag, bröllop eller annan anledning, kontakta gärna oss på bello@sandhamns-vardshus.se, så hjälper vi er att kolla på ett arrangemang som passar er. Klicka gärna på denna länken så kommer ni till våran facebooksida där vi lägger upp bilder från tidigare fester löpande.

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Sandhamn

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Sandhamn

Sök resa med Waxholmsbolaget till Sandhamn

Sök resa med Cinderella till Sandhamn

Sök resa med Sandhamnspilen till Sandhamn


Alla artiklar