Waxholms Camping

Mitt i naturen, på Eriksö vid Vaxholm hittar du oss – din oas i skärgården.

Till oss kommer du till fots, bil, cykel eller båt. Kom som du är, njut av skärgårdsnaturen.

Adress: Eriksövägen 44
Ort: 185 99 Vaxholm
Telefon: 08–40 06 43 23
Email: info@waxholmscamping.com
Webbsida: https://waxholmscamping.com/

Stugor
De nyrenoverade stugorna är varsamt placerade i naturen med utsikt över havet från den lilla terrassen. Det finns två typer av stugor, de enklaste är fyrabäddsstugor med våningssängar. De större stugorna är anpassade för familjer eller vännerna och har egen toalett, dusch och pentry med plats för upp till sex personer. Alla stugor har sin egen karaktär och är unikt placerade i terrängen intill vattnet på Eriksö. Samtliga stugor är rökfria. Det finns en stuga som är anpassad för rörelsehindrade.

Prisklasser och tillgänglighet finns i bokningen. Klicka på knappen BOKA för att komma vidare och boka er vistelse hos oss.

Camping
Campingområdet ligger i anslutning till ett härligt grönområde med närhet till fina promenadstråk. Längre bort skymtar havet och den vidunderligt vackra sandstranden som inbjuder till svalkande dopp en varm sommardag.

Här finns plats för drygt 100 husvagnar eller husbilar, samtliga platser är försedda med el. Läs noga i beskrivningen i bokningen vilken plats som passar just ert ekipage.

Tältplatser
Tältplatsområdet är omslutet av öns vackra grönområde och havet och du väljer själv om du vill vakna med morgonsol på ängen eller lugnet vid skogsdungen. För er som tältar finns vårt kokhus till ert förfogande där ni enkelt och bekvämt kan tillaga och förvara mat. För dig som vill utöva friluftsliv på riktigt finns ett antal eldstäder utplacerade på området som inbjuder till minnesvärda grillaftnar.

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Vaxholm

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Vaxholm

Sök resa med Waxholmsbolaget till Vaxholm

Sök resa med Cinderella till Vaxholm


Alla artiklar