Spela Padel på Smådalarö Gård

Spela padel och avsluta med ett svalkande dopp och en bastu nere på bryggan – eller kanske något gott att äta och dricka i krogen? Välkommen till Smådalarö Padelklubb!

Ort: 137 70 Dalarö
Telefon: 08 – 501 551 00
Email: info@smadalarogard.se
Webbsida: https://www.smadalarogard.se/padel/

Padel är en lika roligt som enkelt att spela och förklaras bäst som en mix av tennis och squash. Den 10×20 meter stora banan är omgärdad av 3 meter höga glasväggar som används i spelet. Alla som kan träffa en boll kan få ut något av padel och man behöver inte ha någon erfarenhet av racket-sporter för att ha kul på banan. Sporten är mycket social, enkel att lära sig och som nybörjare gör man snabbt framsteg!

Den populära sporten har sitt ursprung i 70-talets Sydamerika och är idag Argentinas största sport med drygt 4 miljoner utövare. Internationella padelförbundet har 19 medlemsländer och EM respektive VM arrangeras vartannat år.

PELA PADEL PÅ DALARÖ

Smådalarö Gårds padelklubb erbjuder två utomhusbanor i skärgårdsmiljö med fantastisk utsikt över Hemviken. Underlaget är konstgräs och man spelar bäst med skor avsedda för just padel eller tennisskor för grusunderlag. Våra högkvalitativa banor levereras av PDL-Group som är en av Sveriges ledande utvecklare av sporten. Utöver att spela padel kan du också basta, bada och äta gott i krogen – eller varför inte kombinera med en golfrunda?

BOKA PADELTID

Här nedan bokar du tid på via bokningssystemet Matchi. Hittar du inte de tider du skulle vilja spela eller vill ha hjälp att boka in tider, turneringar eller aktiviteter? Kontakta receptionen så hjälper vi dig!

FÖRETAGSPADEL

Med hjälp av en instruktör kan vi hjälpa alla typer av spelare. Kan bokas individuellt eller som grupp.Kontakta receptionen så hjälper vi dig! >> Läs mer!

ÖPPETTIDER

Från och med 1 juni är det öppet varje dag 8-21

Hitta hit
Smådalarö Gård ligger söder om Stockholm. Med bil tar resan bara omkring 45 minuter från centrala Stockholm. Du kan också ta dig till oss med buss, båt eller taxi.


Med bil
Använd gärna vägbeskrivningsfunktionerna på hitta.se med Smådalarö Gård som destination.


GPS-koordinater
Latitud: 59°09’57.0”N
Longitud: 18°27’10.0”E


Latitud: 59.165823
Longitud: 18.452778


X: 6563513.654
Y: 1651415.541


Med båt
Ta båten till Smådalarö Gård och lägg till i vår hamn i vindskyddade Hemviken. Inseglingsvägen är i kanalen mellan Söderviken och Hemviken eller under Rosenöns bro. Inseglingsdjupet är 2,50 m. Gästhamnen är ej bokningsbar. Läs mer om gästhamnen och avgifter här.


Buss
Från Haninge Centrum går buss 839 ända fram till Smådalarö Gårds grind flera gånger per dag. Använd SL:s reseplanerare för att se tider. Mata in Smådalarö i fältet ”Till”.


Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Dalarö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Dalarö


Alla artiklar