Skärgårdens Kanotcenter Kayaks & Outdoor

Kajaker, cyklar, utflykter och uthyrning av campingutrustning i hjärtat av Stockholms skärgård!

Välj ditt unika sätt att upptäcka fantastiska öari Stockholms skärgård! Vi har ett brett utbud av havs kajaker och cyklar alltirån egna turer till fullt organiserade all inclusive äventyr. Charmiga och idylliska Vaxholm är en perfekt utgångspunkt för alla typer av resor.

Adress: Resarövägen 10
Ort: 185 51 Vaxholm
Telefon: 08 541 377 90; + 46 73 632 3423; + 46 73 632 3424
Email: contact@visitarchipelago.se
Webbsida: kanotcenter.com/

Välj ditt unika sätt att upptäcka Skärgårdens skönhet! som består av cirka 30.000 öar vilket är det perfekta resmålet för en kort semester eller en kajakpaddling i den scandinaviska vildmarken.

Vi erbjuder:

All inclusive kajakpaket
Vårt all inclusive paket innehåller allt du behöver för fantastiskt kajakpaddling och skandinaviskt viltcamping äventyr! Allt du behöver göra är att bara hoppa av planet och bussen och för att sedan paddla ut i Stockholms skärgård.

Guidade kajakturer
Upptäck fantastiska Stockholms skärgård med tusentals öar och skär med kajak! Delta i en av våra planerade kajak turer eller ordna din privata resa med ett datum och en tid som passar dig. Datum kan ordnas individuellt vid bokning för minst 4 personer.

Hyr kajak och kanadensarer
Prova våra bekväma dubbelkajaker med gott om plats för multiday-äventyr. Vi har ett brett utbud av enkla kajaker, polietylen och glasfiber, inklusive VKV - högkvalitativa svenska kajaker från en av världens äldsta tillverkare. Nära vårt kajakcenter har vi lugnt skyddat vatten som är ypperligt för kanoter.

Uthyrning av campingutrustning
Vi har utomhus- och campingutrustning som sovsäckar, tält, tipi, madrass, spis, gas, muggar, bestick, vattentäta väskor, kartor etc.

Cykeluthyrning
Upplev fantastisk natur runt Vaxholm och Stockholms skärgård på cykel! Naturen kring vårt kajak och utomhuscenter är en av de finaste områdena i skärgården.

Utomhusgruppsaktiviteter och företagsevenemang
Ingenting gör människor mer gott än ett vanligt äventyr! Oavsett om det är en liten resa för familj eller en grupp vänner eller en stor händelse för skolan eller företaget, tar vi hand om alla detaljer för att göra det lyckat. Vi har campingutrustning, tält för grupper och utomhus konferenslokaler.

Kontakta oss för att ordna datum och program efter dina behov. Vi hjälper dig gärna med det här!

Vi har öppnet dagligen från mitten av maj till början av september.
Måndag - fredag ​​10.00 - 18.00
Helger och helgdagar 10.00 - 17.00

Efter sommarsäsongen har vi inte öppna dagligen men du kan följa med på våra guidade turer eller boka eget paket (var god boka i förväg).

 

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Resarö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Resarö