Se & göra på Trosa Havsbad

Med Trosa Havsbad & Camping som utgångspunkt har ni nära till flertalet aktiviteter och upplevelser. Området ligger mitt i skärgårdsidyllen längst ut på Öbolandet i Trosa. Härifrån kan ni hyra en kajak, glida ner i sittbrunnen och paddla direkt bland kobbar och skär. Vår Skärgårdstrafik tar er vidare ut bland öarna för en unik dagsutflykt till närliggande naturreservat.

Adress: Rävuddsvägen 42
Ort: 619 31 Trosa
Telefon: 0156-50 52 00
Email: info@trosahavsbad.com
Webbsida: https://www.trosahavsbad.com/att-g%C3%B6ra
 Följ oss på Facebook
 Följ oss på InstagramPå området finns äventyrsgolf, restaurang, badstrand, motionsspår med mera.

Uthyrning
Vårt aktivitetscenter ligger mitt på området och här kan ni hyra hjälpmedel för att uppleva närområdet både till sjöss och på land. Under sommaren finns vi på plats i centret från tidig morgon till sen eftermiddag för att hjälpa till med dagens äventyr.

Här kan ni hyra kajaker (dubbel eller enkel) kanadensare
stand up paddleboards (SUP) och cyklar.

Äventyrsgolf
Vår helt nya äventyrsgolf, placerad intill badstranden, erbjuder en rolig aktivitet för hela familjen. Det passar för alla åldrar vare sig man är ung eller gammal.

Bastuflotte
En renande varm bastu följt av ett dopp i havet för att sedan sjunka ner i en skön sittplats med en något kallt i glaset. Allt detta med en ostörd utsikt över Trosa skärgård får du från vår bastuflotte.

Lekplatser
På området finns det två lekplatser. Dels i direkt anslutning till stranden samt en uppe på skogshöjden i campingområdet på höjden. Båda är nyetablerade av Trosa kommun och följer en naturnära stil och utformning.

Trosa Havsbad & Camping är en populär destination för barnfamiljer och dessa två nyetableringar kommer göra upplevelsen fulländad även för de minsta.

Badstranden
Badstranden längst ut på udden med sina två bryggor och hopptorn är en pärla i skärgården. Både dagsgäster och campande på området njuter av stranden under sommarmånaderna. Här finns omklädningsrum för både dam och herr samt del anpassad för er med rullstol. Vi ber alla badgäster respektera de yttre avgränsningarna i vattnet då de gränsar till farleden. Cykelparkering samt toalett för badgäster finns i direkt anslutning till stranden,

Skärgårdstrafiken
Vår skärgårdsbåt M/S Brännskär gör dagliga turer under sommaren både ut i skärgården samt in till Trosa stad med hållplats Trosa Havsbad. Åk med förmiddagsturen ut till Kråmö eller Askö, stanna över dagen och ta eftermiddagsturen tillbaka till campingen.

Motionsspår
Trosa Havsbad & Camping ligger på en ö som heter Edanö. Här ute finns många natursköna grönområden och vackra vägar att ta sig ut och motionera på.

I anslutning till campingområdet finns ett motionsspår i skogen som passar utmärkt för löprundan eller hundpromenaden.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!