Kajak och Uteliv

Kajak och Uteliv

Här börjar ditt kajak äventyr!

Vi på Kajak&Uteliv hjälper dig att få en fantastisk kajak upplevelse. Vi utgår från våra två kajakbaser i Stockholms norra skärgård, Gräddö och Furusund men hela skärgården ligger och väntar på dig.

Boka

Adress: Gräddö Brygga , 760 15
Telefon: 0176-403 15
Email: info@kajak-uteliv.com
Webbsida: www.kajak-uteliv.com/

Öppettider
Maj Helgdagar 10-17
Juni-Augusti Alla dagar 9-17
September Helgdagar 10-17
Övrig tid var god ring för personlig service.

På Gräddö i gränslandet mellan lummig innerskärgård och den mer karga ytterskärgården kan du hyra kajak, gå en kajakkurs eller delta på en guidad kajaktur. Vi erbjuder även Stand up paddle kurser och uthyrning av brädor. På vår ny öppnade kajakbas i Furusund kan du hyra kajak för den egna utfärden, kanske ner mot Högmarsö och Sverige äldsta nationalpark Ängsö är på ett lagom paddelavstånd.

Är ni en grupp vänner, kollegor eller skolklass som vill göra något tillsammans? Vi ordnar en kajakupplevelse skräddarsydd efter era önskemål! Vi har några färdiga paket vi kan erbjuda er men kan också anpassa antal dagar, paddelmål och mat efter er. Att paddla kajak är en fantastisk upplevelse för alla inblandade, det finns möjlighet att paddla både en och tvåmans kajaker eller varför inte prova på Stand Up Paddling? Det går även utmärkt att kombinera det med en konferens på någon av konferensanläggningarna här ute i skärgården!

Här är några förslag på gruppevent vi har att erbjuda! Kontakta oss om ni har några frågor eller vill ha en offert!

Paddla från Gräddö till Lidö värdshus
Lidö värdshus är konferensanläggningen som ligger närmast Gräddö. Hit är det ca 2,5 km paddling närmsta vägen men det går även att ta ett varv runt naturreservatet och göra paddlingen till en heldag.

Paddla norrut mot Arholma Nord
I norr ligger ön Arholma som kan bjuda på det mesta när det kommer till konferenser eller aktiviteter. Här finns allt från ett Batteri Arholma till zip-line och mountainbike. Från Gräddö är det 9 km paddling genom skyddade vikar och öppna fjärdar och självklart kan dagen avslutas med bastu och utsikt över Ålands hav.

Guidad dagstur med lunchkorg med utgångspunkt Gräddö eller Furusund Värdshus
Vill ni endast vara ute en dag passar vår guidade dagstur perfekt! Guiden visar er sina smultronställen i skärgården och lunchkorgen är packad med lokala råvaror. Vi paddlar ca 10 km men det kan anpassas efter gruppens nivå, finns möjlighet att paddla både dubbel och singelkajaker.

Stand Up Paddle i Roslagens skärgård
Stand Up Paddling eller SUP som de flesta förknippar det med är en rolig aktivitet som passar alla oavsett ålder och kondition! SUP fungerar bra för er som bara har någon timme över för aktiviteter men går även bra att förlänga på grund av sin mångsidighet!

Från Stockholm: Ta E18 mot Norrtälje. Fortsätt vägen mot Kapellskär. Vid skylten Gräddö och Räfsnäs sjöräddningsstation sväng vänster. Fortsätt rakt fram tills du kommer till Gräddö by, åk förbi ICA och sväng höger vid marinan. Kajak&Uteliv ligger längst ut på udden i Bygdegården. Från Uppsala: Ta E4 söder ut mot Stockholm. Följ skyltar mot Norrtälje, vid trafikplats Brunnby sväng av E4 och kör in på väg 77. Följ nu väg 77 tills den går över i E18. Fortsätt E18 mot Kapellskär. Vid skylten Gräddö och Räfsnäs sjöräddningsstation sväng vänster. Fortsätt rakt fram tills du kommer till Gräddö by, åk förbi ICA och sväng höger vid marinan. Kajak&Uteliv ligger längst ut på udden i Bygdegården. Från Arlanda: Ta väg 273 och fortsätt tills du kommer till väg 77. Sväng höger in på väg 77. Följ nu väg 77 tills den går över i E18. Fortsätt E18 mot Kapellskär. Vid skylten Gräddö och Räfsnäs sjöräddningsstation sväng vänster. Fortsätt rakt fram tills du kommer till Gräddö by, åk förbi ICA och sväng höger vid marinan. Kajak&Uteliv ligger längst ut på udden i Bygdegården.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Gräddö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Gräddö