Aktiviteter på Utö

Bad, spela boule, fotboll mm på Utö

Adress: Gruvbryggan
Ort: 130 56 Utö
Telefon: 08-501 57 450
Email: bryggan@utogasthamn.se
Webbsida: https://www.utovardshus.se/aktiviteter/

Öppet:
För Gästhamnens öppettider klicka här

Strand & Bad
På Utö hittar finns allt från ensliga klippbad till vackra sandstränder. Persholmen som ligger över den lilla bron nere i hamnen har klippbad. Ytterligare en bit från hamnen finns Barnens Bad, en fin och långgrund sandstrand i en liten vik. Tar du cykel eller moped kan du åka till skärgårdens kanske finaste strand Storsand, som är just en stor sandstrand och ligger på skjutfältets mark några kilometer från värdshuset. Glöm bara inte att fråga oss i receptionen om skjutfältet är öppet om du planerar att åka till Storsand!

Bastu
Utö Värdshus bastu ligger i den gamla bagarstugan. Boka den gärna redan när du bokar ditt boende. Pris 300kr / timme.

Stavar för promenader
Utö erbjuder grusade vägar eller vindlande skogsstigar lämpligt för långa promenader, eller en liten promenad fram till klipporna vid vattnet. Vill man ta en promenad för att gå ner all den goda maten så kan man också låna gångstavar av oss, så finns det alltid plats för desserten efter middagen.

Spela Boule
Hamnboden finns en boulebana. Bouleklot finns att låna vid Seglarbaren.

Beachvolley
Vid Seglarbaren finns en beachvolley plan. Spela med egen boll eller låna en hos Seglarbaren.

Fotboll
Fotbollsplanen på bilden till vänster är inte vår! På vår plan ligger det grus, så landslagsträningen sker på annat håll. Vill du spela så är planen belägen vid Seglarbaren. Här kan du låna en boll.

Biljard
I Disponenten intill värdshuset finns det möjlighet att spela biljard. Det kostar inget och tröttnar du finns här även en TV att titta på.

58.967 N 18.330 Ö Waxholmsbåtar dagligen från Årsta Brygga, Haninge. Sommartid även förbindelser med Stockholm, Tyresö, Dalarö och Nynäshamn.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Utö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Utö


Alla artiklar