Aktiviteter på Djurönäset

Aktiviteter på Djurönäset är gratis för våra hotellgäster!

Adress: Seregårdsvägen 1
Ort: 139 73 Djurhamn
Telefon: 08-571 490 00
Email: info@djuronaset.com
Webbsida: www.djuronaset.comUtegym
Längs den vackra elbelysta löpslingan på 1,3 km, finner du utmaningar med extra träning för styrka och koordination och träningsstationer för stora muskelgrupper. Allt är fritt att använda för alla våra konferens- och privatgäster. Välkommen ut i spåret!

Tennis
Boka en match och få skön motion på tennisbanan eller utmana dina kollegor i en dubbel

Tennisrack och bollar ingår i priset, som är 300:-/timme. Är du gäst på hotellet bokar du bara i receptionen, ingår i ditt logipris.

Cykel
Cykelvägen till Stavsnäs över Djuröbron är nyligen färdigställt.

Låna en cykel och njut av utsikt och omgivning, ta en liten tur ner till Stavsnäs sommarhamn eller kanske åt andra hållet, mot Djurhamns 1600-tals kapell.

Kanot/rodd
Du kommer riktigt nära naturens stillhet

Planera in lite ledig tid och ta med kollegorna eller vännerna ut på havet. Ni ror ganska enkelt över till ön Fågelsången eller så kan ni paddla längs med hela udden i en egen kanadensare och uppleva vad Stockholms skärgård har att erbjuda. Receptionen hjälper er med nycklar, åror, paddlar och flytvästar. Ha en riktigt skön tur…

Vedeldad bastu vid bryggan
Ett härligt bastubad i en riktig vedeldad bastu med brygga och badstege utanför. Bättre kan det inte bli. Så bjud med dina vänner att umgås i värmen.

Vedbastun är nyrenoverad med nya stora panoramafönster, dusch och rep på klippan att bada från. Du får plats ca 20 personer i bastun och det är bokningsbart året om. Dessutom finns två vedeldade badtunnor på klippan intill för ytterligare ca 16 personer. Boka i god tid på 08-571 490 00

Bastubadet mjukar upp både muskler och leder och ger en härlig avkoppling. Ett riktigt bastubad kan innehålla många omgångar bad och svalkning. En därpå följande tvagning gör dig renare än någonsin. Efteråt infinner sig en stark känsla av renhet och välbefinnande. Bada med sunt förnuft och njut. Djurönäsets vedeldade bastu har tilldelats tre kvastar av tre möjliga av Svenska Bastuakademin.

Begär offert enl nedan
Pris vedbastu per grupp i 2 timmar.
Pris vedbastu + en badtunna/2 tim.
Vedbastu plus två badtunnor/2 tim.
(I priset ingår dricksvatten på flaska och utkörning av eventuell beställd mat och dryck).

Följ väg 222 (först mot Gustavsberg) från Stockholm ut på Värmdö, fortsätt på väg 222, vidare mot Djurö, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda.
För din GPS är positionen lat.59,2985 long.18,6740

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!