Sandhamn Seglarhotell-gym och spavdelning

INOMHUS-SPA MED HAMNUTSIKT

Slappna av och njut i vår generösa spa-avdelning. Du har vacker utsikt över hamnen och tillgång till behandlingar, bubbelpool, bastu och ett modernt litet gym.

Ort: 130 39 Sandhamn
Telefon: 08-574 504 00
Email: reception@sandhamn.com
Webbsida: https://www.sandhamn.com/spa-traning/spaavdelning/
Öppet
Året runt

Efter en lång dag är det skönt att sjunka ner i bubbelpoolens varma vatten eller koppla av och svettas i bastun. Du kan simma några längder i vår stora pool och hålla dig i form i gymmet.

FRI ENTRÉ FÖR DIG SOM HOTELLGÄST
Du som hotellgäst har fri tillgång till både spa-avdelningen och gymmet. För externa gäster är inträdet 195 kr för vuxna och 145 kr för barn. Varmt välkommen!

ÖPPETTIDER
Spaavdelning & gym
Måndag – torsdag 07:00-20:00
Fredag – lördag 07:00-21:00
Söndag 07:00-15:00

Poolen*
Morgondopp 07:00-08:00
Plask & Lek 08:00-12:00
Lugn & Ro** 12:00-16:00
After Spa 16:00-21:00

*målsman /vuxen ansvarar för barn. Seglarhotellet har ingen egen badvakt

**här tar vi hänsyn till lugn och ro, stora som små

Spabaren
Måndag – torsdag 16:00-20:00
Fredag 14:00-21:00
Lördag 09:00-21:00
Söndag 09:00-15:00

SPA-UPPLEVELSE MED HAVSUTSIKT
Sandhamn Seglarhotell erbjuder så mycket mer än ett vanligt spa. Du varvar ner medan du lyssnar till vågskvalpet och fåglarnas sång. Du får en vacker spa-upplevelse på gränsen mellan skärgård och öppet hav.

Simma i vår utomhuspool, bada i badtunnorna och kliv ombord på bastuflotten. Ta sedan ett uppfriskande dopp i havet och blicka ut över horisonten. Du är ett med Stockholms skärgård, och du är här för att njuta.

HÖST-, VINTER- & VÅR-SPA
Våra vedeldade bastuflottar och våra badtunnor kan användas av under höst, vinter och vår. Utomhus-spa:t är öppet från mitten av september till mitten av maj för konferenser och större sällskap. Läs mer om aktuella öppettider för weekendgäster under Bastuflotte & Badtunna.

TRÄNING & YOGA I SANDHAMN
Träningen blir roligare när omgivningen är vacker. I Sandhamn tränar du och utövar yoga i Stockholms säregna ytterskärgård, på gränsen till öppet hav.

Vår satsning på utomhusträning och crosstraining är helt naturlig. Vi har öns växlande natur som träningsplats när vi förbättrar kondition, styrka och smidighet. Starten sker vid Sandhamn Seglarhotells entré, och sedan rör vi oss runt ön med havsutsikt och friska havsvindar.

YOGA
Sommartid utövar vi yoga vid poolområdet Sandhamn Sea Club. Våra yogapass hålls i en inspirerande miljö, där Stockholms skärgård är som mest vacker.

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Sandhamn

Sandhamn ligger längst ut i Stockholms mellersta skärgård, precis innan öppet hav tar vid. Trots öns läge går det enkelt och snabbt att ta sig till Sandhamn. Det går reguljära båtturer till och från ön flera gånger om dagen, sommar som vinter. Även när isen ligger tjock.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Sandhamn

Sök resa med Waxholmsbolaget till Sandhamn

Sök resa med Cinderella till Sandhamn

Sök resa med Sandhamnspilen till Sandhamn


Alla artiklar