FågelbroHus Spa & Relax

I vår spa- och relaxavdelning möts du av en avkopplande, exklusiv och personlig miljö där du erbjuds allt från djupgående massage till lyxiga spabehandlingar, olika sorters bastur och en uppvärmd utomhuspool.

Boka

Adress: Fågelbrovägen 20
Ort: 139 60 Värmdö
Telefon: 08-654 01 12
Email: info@fagelbrohus.se
Webbsida: https://www.fagelbrohus.se/spa/

Vi jobbar med Kerstin Florians exklusiva och resultatinriktade produkter, i varje behandling ingår en andningsritual och en energibalansering som gör att du snabbare hittar ditt lugn och kan njuta av din behandling. Varje behandling är behovsannpassad för din hud och din kropp. I behandlingen ingår också rekommendationer om hur du bibehåller ett fint resultat. Avsluta din upplevelse med en härlig måltid i restaurangen”.

DAGSPA

Under utvalda tider erbjuder vi dagspa (i mån av plats) på FågelbroHus! I dagspa-entrén ingår tillgång till vår relaxavdelning med tre olika sorters bastur och vår utomhuspool som är uppvärmd till härliga 38 grader året runt. Unna dig en dags avkoppling på vackra Värmdölandet!

PRISER OCH TIDER FÖR DAGSPA

Från 495 kr/person

Bokning av dagspa sker till hotellets reception – välkommen att kontakta oss för att boka!

I priserna ingår: entré till vår relax- & poolavdelning, morgonrock/tofflor, handduk, fri tillgång till gym, parkering och wifi.

Under barens öppettider kan du också beställa mat från vår barmeny (observera att baren inte är öppen på söndagar).

ÅLDERGRÄNS

Under sommarperioden får barn över 4 år vara där mellan 09:00-12:00 alla dagar.

I vårt Relax- och poolområde gäller 15-årsgräns i vuxet sällskap. I övrig gäller en 18-årsgräns. Hela relax- och poolområdet ska betraktas som en lugn och rogivande plats alla tider på dygnet med hänsyn till alla gäster

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Värmdö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Värmdö

Läsvärt om: Värmdö


Alla artiklar