Ljusterö Konsthall

Ljusterö Konsthall visar en kombination av aktuella utställningar med svensk och internationell konst, konsthantverk, och foto, många med anknytning till vår skärgård (fri entré).

Adress: Ljusterö torg
Ort: 184 95 Ljusterö
Telefon: 070-6119442
Email: info@ljusterokonstforening.se
Webbsida: https://artworks.se/ljusterokonstforening
Öppettider
Se vår hemsida för aktuella öppettider och aktuella utställningar här

Claes Moser, känd från Antikrundan, är vår curator och en uppskattad guide till våra bokade visningar. Besök oss gärna för information om öppettider, utställningar, aktiviteter och kommande evenemang på www.ljusterokonsthall.se och på www.facebook.com/ljusterokonstforening

Ljusterö konstförening bildades med inriktning att utveckla intresset för kulturen och konstens roll på Ljusterö med omnejd i nutid och i ett historiskt perspektiv. Konstföreningen driver Ljusterö Konsthall som visar intressant internationell och nationell konst samt skapar möjlighet för nu verksamma konstnärer att ställa ut, inte minst populära Sommarsalongen för konstnärer med lokal anknytning. Konstföreningen anordnar många medlemsaktiviteter såsom konstvisningar, besök på trädgårdar och ”Punsch under eken” med föredrag av Claes Moser om konstnärskolonin på Ljusterö. För våra medlemmar ordnar vi också konstresor, tidigare år till Åland, Helsingfors, Tallinn och Amsterdam.

Ljusterö Konsthall finns från och med 1:a april 2022 i Hembygdsföreningens Arkivhus i Mellansjö: från Ljusterö Torg ca 200m i riktning mot kyrkan. Du ser båt-fiskemuséets stora röda lada på höger sida. I backen ovanför ladan (Tolvmansbacken) ligger Arkivhuset.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Ljusterö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Ljusterö