Folkparken

ett autentiskt eventområde

Boka Folkparken för fristående event eller som del av en konferens. Här finns plats för riktigt stora fester och festivaler, men eventområdet fungerar minst lika bra för en mindre BBQ eller Paellakväll med femkamp och dans för 200-500 personer.

Adress: Seregårdsvägen 1
Ort: 139 73 Djurhamn
Telefon: 08-571 490 00
Email: info@djuronaset.com
Webbsida: https://www.djuronaset.com/konferenspaket/folkp...


Folkparken på Djurönäset kan du bjuda till fest och kick-off för upp till 1000 personer. Här kan du återskapa magin från förr med härlig stämning och en riktig nostalgitripp för alla som älskar Sveriges folkparker. Bygg upp förväntningarna och skapa en riktigt spännande atmosfär under parkens kulörta lyktor, med femkamp, popcorn, musik, underhållning och dans!

Du kan boka Folkparken för fristående event eller som del av en konferens. Här finns plats för riktigt stora fester och festivaler, men eventområdet fungerar minst lika bra för en mindre BBQ eller Paellakväll med femkamp och dans för en 2-400 personer. Du bokar enkelt genom Djurönäset och får en fantastisk och minnesvärd tillställning med kollegor och/eller vänner, både vår, sommar och höst.

Följ väg 222 (först mot Gustavsberg) från Stockholm ut på Värmdö, fortsätt på väg 222, vidare mot Djurö, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda. För din GPS är positionen lat.59,2985 long.18,6740

Varje fredag från kl 17.00 i Loungebaren (start 26/8).

När fredagen kommer vill många inleda helgen med en skön stund tillsammans bland vänner och kollegor. Djurönäset bjuder in till Loungebaren med after-work-priser på öl och vin från klockan 17.00 och du kan beställa ”Kvällens varmrätt” med liten förrätt i baren för endast 199:-. En trappa ner får du utlopp för både lek och tävling med diverse bargames, biljard och dart*.

  • Boka logi i samband med ”After work”, så får du kvällens rätt, del i dubbelrum och stor frukostbuffé för endast 895:-/pers.
  • Boka en Skärgårdsweekend från 1.595:-
  • Eller ännu bättre, boka en Långweekend från fredag till söndag. Boka online för bästa pris.

Välkomna!

Varje fredag blir det dans med DJ till 01.00. Ibland med extra spännande tema eller till och med livemusik istället för DJ. Håll koll här på webbplatsen eller gilla oss på facebook för snabb uppdatering om alla nyheter!

*Baren en trappa ner är ibland abonnerad av större grupper. Ring 08-571 490 00 för besked

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!