Folkparken

ett autentiskt eventområde

Boka Folkparken för fristående event eller som del av en konferens. Här finns plats för riktigt stora fester och festivaler, men eventområdet fungerar minst lika bra för en mindre BBQ eller Paellakväll med femkamp och dans för 200-500 personer.

Adress: Seregårdsvägen 1
Ort: 139 73 Djurhamn
Telefon: 08-571 490 00
Email: info@djuronaset.com
Webbsida: https://www.djuronaset.com/konferenspaket/folkp...


Folkparken på Djurönäset kan du bjuda till fest och kick-off för upp till 1000 personer. Här kan du återskapa magin från förr med härlig stämning och en riktig nostalgitripp för alla som älskar Sveriges folkparker. Bygg upp förväntningarna och skapa en riktigt spännande atmosfär under parkens kulörta lyktor, med femkamp, popcorn, musik, underhållning och dans!

Du kan boka Folkparken för fristående event eller som del av en konferens. Här finns plats för riktigt stora fester och festivaler, men eventområdet fungerar minst lika bra för en mindre BBQ eller Paellakväll med femkamp och dans för en 2-400 personer. Du bokar enkelt genom Djurönäset och får en fantastisk och minnesvärd tillställning med kollegor och/eller vänner, både vår, sommar och höst.

Följ väg 222 (först mot Gustavsberg) från Stockholm ut på Värmdö, fortsätt på väg 222, vidare mot Djurö, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda. För din GPS är positionen lat.59,2985 long.18,6740

Det är alltid något på gång på Djurönäset. Allt från dinnershow, konstrundor, DJ, pianister till konserter med några av de största svenska artisterna vi har. Kolla gärna in vårt kalendarium för att ha full koll på vad som är på gång hos oss Kalendarium – det händer på Djurönäset (djuronaset.com)

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!