59°North Adventure

upplev skärgården på dina villkor

Välkommen till 59°North Adventure. Boka in en dag med spänning och kunskap, men framförallt njutning i Stockholms skärgård då den är som allra bäst! Ett minne för livet.

Adress: Hästbyn 19
Ort: 137 91 Västerhaninge
Telefon: 070 – 52 46 007
Email: carl-johan@59-north.se
Webbsida: www.59-north.se

Det har alltid varit min dröm om att på heltid få ägna mig åt det roligaste som finns – att uppleva havet och den fantastiska frihet som skärgården delar med sig av. Och att få dela det med andra människor. Göra ett strandhugg, tända en brasa, njuta av dofter, tystnad och framförallt havets ljud som rullar in mot stranden och klippan. Kanske åker gitarren fram? Stockholms skärgård är pärlan på jordgloben, genom alla årstider.

I Stockholms södra skärgård väntar Mysingen som Evert Taube sjungit mycket om, som både kan vara blåsig och jobbig men allt som oftast väldigt behaglig. Här har vi Utö med alla dess historier och fantastiska natursköna vikar. Unika guidade turer Det finns så mycket att berätta, så därför är min guidning under turerna det extra jag vill erbjuda mina gäster. Var man än befinner sig finns en spännande historia som jag vill dela med mig av.

Mina gäster kommer att få berättelser under guidningen genom en smart intercom-anläggning. Samtidigt som vi reser i 40 knop framåt så åker vi närmare 300 år bakåt i tiden. År 1719 eldhärjades stora delar av Stockholms skärgård och ”ryssen” som av svartsjuka ville ta Sverige i besittning. Vill dela med mig Från hösten 2012 har jag förverkligat drömmen, att sadla om till egen företagare efter 24 år på ett stort internationellt bolag.

Nu kan jag dela med mig av upplevelser och erfarenheter, på segelbåten och på ribbåten. Jag har ambitionen att bli en etablerad evenemangspartner. Målsättningen är att bolaget ska växa, kunna bygga en plattform för en lönsam affär, tillsammans med samarbetspartners.

Ring eller maila för bokning och offerter: 070 52 46 007 carl-johan@59-north.se Vid heldagsevenemang där båten används under hela eller flera dagar offereras detta separat.

Tjänster Prisexempel
Högfartsguidning Pris för lunch/middag dryck offereras separat. Minimidebitering 2 timmar. 3 950:-/timme väntetider deb.800/timme

För en enkel resa till en särskild destination, upp till 11 personer. Startavgift 600:- + 190:- kr per distansminut

Prisexempel på resor med ribbåten, inkl startavgift 600:-
Guidning från Söderbybrygga genom Muskökanal till Älvsnabben och tillbaka. 4 200:-

Dalarö – Gruvbryggan på Utö 2 960:-

Årsta havsbad – Gruvbryggan på Utö 2 600:- resor som sker efter 21.00 deb extra 600:-

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Haninge

Sök resa med Waxholmsbolaget till Haninge

Läsvärt om: Haninge


Alla artiklar