Söderarmslinjen

Söderarmslinjen är möjligheten att få uppleva Söderarms fyrplats!

En unik resa som kan starta i Stockholm med Sjöbris/Sjögull eller i Norrtälje med buss 631. I Kapellskär är det byte till Söderarmslinjen som går till Söderarmsfyrplats vecka 28 – 32, tisdagar och torsdagar.

Adress: Tjockö Söderarm 2
Ort: 760 15 Gräddö
Telefon: 0176 43212
Email: info@soderarm.com
Webbsida: www.soderarm.com

Söderarmslinjen startade sommaren 2016 för att ge en möjlighet att uppleva Söderarms fyrplats längst ute i havsbandet. Första året var det 16 platser, nu är det 36 platser per tur. De tre år linjen har gått har allt varit slutsålt.

Linjen ansluter till Sjöbris/Sjögull, vilket gör att det går att åka t.o.r. Stockholm på en dag. Om man inte vill åka från Stockholm så fungerar det att åka buss 631 från Norrtälje eller komma med egen bil till Kapellskär. Det är sedan en 30 minuter lång res genom skärgården ut till den sista ön före Ålands hav. Det är 2,5 timmar på Söderarm för att besöka fyren, titta i museet, handla i hantverks/souvenirboden, dricka kaffe med hembakad bulle och njuta av detta lilla skärgårdssamhälle med havsutsikt åt tre håll.

Söderarmslinjen drivs helt i privat regi av Vänföreningen Söderarm. Den enda privata båtlinjen i Stockholms skärgård!

NYTT - Söderarms hemlagade matlådor finns att köpaInformation! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Gräddö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Gräddö