Restaurang Varvet

Uteservering mitt på kajen och matsal i den gamla verkstadsbyggnad borgar för en unik miljö. Restaurang Varvet ligger dessutom mitt på ett aktivt skeppsvarv, ett av de äldsta i skärgården. Här kan du spana på båtar, pråmar och ett och annat sjöflygplan. Och framförallt njuta av riktigt god mat och härlig dryck. Varvets tolkning av svensk sommar, helt enkelt.

Adress: Högmarsövägen 83
Ort: 760 19 Furusund
Email: info@restaurangvarvet.se
Webbsida: https://www.restaurangvarvet.se/

Öppettider:
Se vår hemsida för aktuella öppettider

På Varvet är maten är i fokus, men vi gillar vin nästan lika mycket. Här hittar du en koncis men charmig vinlista, med både säkra kort och glada överraskningar. I baren beställer du med fördel någon av alla våra spritzar eller väljer just din favoritversion av gin & tonic.

På Varvet på Högmarsö vill vi att det ska kännas som helg varje dag på semestern. Därför ser vi till att det händer saker hela tiden, och allra helst på vardagar. Upplev ostrononsdag, törstig torsdag med vinprovning eller cocktailgästspel och livemusik på en måndag hos oss. Håll utikik på vår hemsida vad som händer när.

Som sig bör har Varvet massor av båtplatser, som är fria för restaurangens gäster. Det går också fint att ta sig till Högmarsö med bil, då åker du bilfärja den sista biten. Buss 632 och 634 från Norrtälje stannar strax ovanför färjeläget.

Bil till Högmarsö Kör på väg 276 från Åkersberga eller Norrtälje, vid Penningby vägskäl, sväng av mot Furusund på väg 278. Kör strax över 1 mil och följ sedan vägskylt mot Högmarsö. Skylten står på vänster sida men avfarten är en skarp högersväng. Följ vägen ner till Högmarsö färja som går från Högmarsö enligt tidtabell. (Om du har iPhone kan du ladda ner en app med färjans avgångstider här eller direkt i Appstore.) Högmarsö färja är en betalfärja; du betalar när du åker tillbaka till fastlandet. Åka kommunalt till Högmarsö Buss 632 och buss 634 avgår från Norrtälje busstation. Avstigning vid Högmarsö vägskäl. Gå över vägen och promenera ca 200 meter ner till Högmarsö Färja. Båt till Högmarsö Vi har gott om flytbryggor med plats för båtar av de flesta storlekar. Om du har en väldigt stor båt, ring innan du kommer så kan vi troligen hjälpa till att hitta en bra båtplats. Sjökortsnummer för Högmarsö är 612. Farleden mot Åland går förbi precis utanför Högmarsö. Det går också att åka passbåt till Högmarsö, antingen från Stockholm, eller från Furusund. Båten stannar på Högmarsö brygga som ligger ca 1,3 kilometer från Restaurang Varvet.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Högmarsö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Högmarsö