Restaurang Hasselbacken

Anrik restaurang på Djurgården

På Hasselbacken står maten alltid i fokus och i vår välrenommerade restaurang på Djurgården erbjuds klassiska rätter med en modern touch.

Adress: Hazeliusbacken 20
Ort: 115 21 Stockholm
Telefon: 08-12 13 33 00
Email: info@hasselbacken.com
Webbsida: https://hasselbacken.com/sv/restaurang/
Se vår hemsida för aktuella öppettider: https://hasselbacken.com/sv/restaurang/

Något som alltid finns att äta hos oss är den goda Hasselbackspotatisen, som skapades 1953 av en av restaurangens kockelever. På våren och sommaren öppnar vi upp terrassen med tillhörande park. Här kan du både äta och dricka i någon av de två barerna.

Hasselbacken Hotell och Restaurang är kontantfria vilket innebär att vi inte tar emot kontanter men det går bra att betala med kontokort eller kreditkort. Det är säkrare och effektivare för dig som besökare och för vår personal.

Från Stockholm Central Gå 500 meter från Centralstationen till Sergels Torg och ta spårvagn nummer 7 till Gröna Lund. Resan tar cirka 10 minuter. Med taxi Från Stockholms centralstation kan du ta en taxi direkt till Scandic Hasselbacken. Resan brukar ta 10 minuter från stationen till hotellet. Från Stockholm Arlanda Med bil Från Arlanda flygplats tar du E4 söderut mot centrala Stockholm. Sväng in på Valhallavägen vid Norrtull och följ den tills den tar slut. Sväng sedan höger och kör över bron ut till Djurgården. Följ därefter skyltarna mot Scandic Hasselbacken. Med tåg Arlanda Express avgår från två stationer på flygplatsen: Arlanda Södra och Arlanda Norra. Tågen går direkt till Stockholms centralstation och resan tar 20 minuter. Gå 500 meter från Centralstationen till Sergels Torg och ta spårvagn nummer 7 till Gröna Lund. Resan tar cirka 10 minuter.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Sök resa med Djurgårdsfärjan till Djurgården