Klintsundet marina-Café

Vi har den bästa espressomaskinen för att göra det bästa kaffet. Vi har maskin och bönor från Monteriva som levererar till de justaste caféerna i landet. Har kan du få cortado, latte, espresso gjord på ekologiska kaffebönor såklart.

Adress: Lagnövägen 157
Ort: 184 95 Ljusterö
Telefon: 08-542 43 243
Email: info@saltochsol.se
Webbsida: klintsundetmarina.se

Bröd och bullar
Vi bakar bröd i affären varje dag, mest kuvertbröd men även kanelbullar och vaniljflätor mm. Limpor och större bröd köper vi av Vievels bageri och har möjlighet att få leverans dagligen. Vi har ex Levain och rågbröd, skivad formfranska. Vi har även muffins, brownies mm

Tårtor och bakelser
Under högsommar veckorna har vi mycket smakliga bakelser och tårtor hemma i caféet. Om du vill ha en särskild tårta till någon bemärkelsedag så tar vi gärna mot beställningar så kommer de till oss och du kan ta med de hem i en kartong. Bageriet är heter Vievels och bakar förstklassiga konditorivaror. Leveranser kan ske måndag tom fredag med beställning innan kl 11.00 på vardagar, dagen innan.

Med buss: Bussförbindelse finns med SL buss 626 från Danderyd. Hållplats Klintsundet. Med båt: Om du kommer söder ifrån, från Gällnan så finns broöppning tillgänglig mellan 8-20 varje dag under juni-juli-augusti. Telefonnummer till brovakten är 08-54243180 Med bil: När du kommit av färjan över till Ljusterö så kör du vägen och svänger vänster vid två tillfällen där det är skyltat Östra Lagnö. Tar ca 15 min.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Ljusterö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Ljusterö