Caféet i Tyresta By

I en härlig gårdsmiljö, med hus från 1700-talet och med skogen utanför knuten kan du uppleva en oas i Haninges utkant, strax söder om Stockholm.

Adress: Tyresta By
Ort: 136 59 Vendelsö
Telefon: 073-077 86 36
Email: cafeetityrestaby@gmail.com
Webbsida: https://www.cafeetityrestaby.se/
 Följ oss på Facebook
 Följ oss på Instagram

Caféet har utsikt mot skogen och mot de gröna ängarna. Oavsett om du vill ta med dig fika till skogen eller sitta ner en stund så är du välkommen på ett besök hos oss. Caféet är en plats för dig som gillar att njuta av livet. I en härlig gårdsmiljö, med hus från 1700-talet och med skogen utanför knuten kan du uppleva en oas i Haninges utkant, strax söder om Stockholm.

Sommartid kan du njuta av ditt kaffe vid caféborden utomhus. På vintern kan du njuta av en kopp varm choklad med vispgrädde efter en skidtur i skogen.

Med buss

För att komma till Caféet i Tyresta by tar du buss 807 eller 809 från Gullmarsplan till hållplats Svartbäcken. Du kan också åka buss 834 från Haninge pendeltågsstation.

Från Svartbäcken är det drygt 2 km markerad promenad till Tyresta by. En gång i timmen dagtid fortsätter vissa turer av buss 807 och 834 hela vägen fram till Tyresta.

Med hjälp av Stockholms Lokaltrafiks (SL) får du snabbt svar på hur du med kollektivtrafiken enklast tar dig till Tyresta by från den station eller hållplats som är närmast dig.

Med bil

Med bil kör du väg 73 mellan Stockholm och Nynäshamn, tar av mot Brandbergen och följer sedan skyltningen mot ”Nationalpark”. 

Adress

Tyresta By
136 59 Vendelsö, Sverige


Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Haninge

Sök resa med Waxholmsbolaget till Haninge

Läsvärt om: Haninge


Alla artiklar