13 juli 2024 20:00 - 23:59

Darin i Folkparken

  • Om det första artistsläppet för 2024 i Folkparken är någon indikation, kommer denna sommar att bli något extraordinärt. Darin Zanyar har varit en lysande stjärna på den svenska popscenen sedan han erövrade den allra första silverplatsen i Idol 2004. Sedan dess har han bland annat släppt 9 studioalbum, uppträtt vid Kronprinsessan Victorias och Prins Daniels bröllop, byggt upp en framgångsrik karriär i Italien, vunnit flera Grammys och streamats över 400 miljoner gånger på Spotify.
  • Djurö / Mellersta skärgården
  • / Djurönäset

Han har skrivit låtar sedan han var bara 14 år gammal, och den imponerande låtskatt han har skapat under de senaste 22 åren är rent enorm. Otaliga listettor som "Want Ya!", "Nobody Knows", "Tvillingen" och "En Säng Av Rosor", för att bara nämna några.

Läs mer och boka här!

Fler evenemang i: Mellersta skärgården

Sök

Väl kategori nedan
Stäng