27 april 2024 18:15 - 23:59

UNDER PRESSURE - Queen och Bowie på - Djurönäset

  • Upplev en musikalisk resa som tar oss med på ett hisnande äventyr genom tid och rum. Bröderna Rongedal, tillsammans med Rosa Kvartetten och en jazztrio, presenterar en fullständig kväll tillägnad två av Storbritanniens musikaliska ikoner: David Bowie och Queen. Detta är en helt unik upplevelse där den ikoniska musiken får nytt liv genom innovativa arrangemang skapade av den talangfulla jazzbasisten och arrangören Patrik Boman. Så förbered dig för en oförglömlig kväll fylld med musikalisk magi och nyskapande tolkningar!
  • Djurö / Mellersta skärgården
  • / Djurönäset

Pop möter jazz möter stråkkvartett i en oslagbar blandning.
Trion består utav:

Patrik Boman – arrangör och bas
Mikael Nilsson – slagverk
Andreas Kjäll – keyboard

Läs mer och boka här!

Fler evenemang i: Mellersta skärgården

Sök

Väl kategori nedan
Stäng