26 april 2024 18:00 - 23:59

Evelina Olsén spelar live

  • Evelina Olsén är en välkänd figur inom den svenska musikscenen. Med sin sprudlande energi och en musikalisk talang som fångar även den mest kräsna publiken, har hon gjort sig ett namn att räkna med. Ständigt aktuell och eftertraktad har hon samarbetat med många av Sveriges främsta artister, både på skivinspelningar och på scen.
  • Djurö / Mellersta skärgården
  • / Djurönäset

Evelina har också etablerat sig som en framstående låtskrivare och artist med flera framgångsrika singlar och album. Hon har turnerat stort, medverkat i TV-program och radioframträdanden. En av hennes mest framgångsrika singlar, "Kärleken är vi", fortsätter att spelas flitigt och är en låt som Evelina skrev tillsammans med författaren Camilla Läckberg.

Läs mer och boka här!

Fler evenemang i: Mellersta skärgården

Sök

Väl kategori nedan
Stäng