Svartsö Sjöbodar

Sjöbodarna ligger precis vid bryggan

Vi erbjuder ett charmigt boende i sjöbodar, direkt vid vattnet intill Alsviks brygga på Svartsö. Vi har fyra sjöbodar med enkel standard och sammanlagt åtta bäddar.

Adress: Alviks Brygga
Ort: 130 34 Skälvik
Telefon: 08-542 473 25
Email: info@svartsosjobodar.se
Webbsida: www.svartsosjobodar.se/

På Svartsö finns ett naturskönt och varierat landskap med öppen jordbruksmark och skog samt med badstrand i närheten av bodarna och klippbad i insjö. Härliga promenad- och cykelvägar.

Vid Alsviks brygga finns öns välsorterade lanthandel – Svartsö Lanthandel – som hyr ut cyklar och är ombud för PostNord, Systembolaget samt Apoteket. Intill sjöbodarna ligger caféet , som är öppet sommartid som erbjuder glass, smörgåsar sallader espressokaffe. På Svartsö finns – Svartsö Krog – Bistro Sågen - Svartsö Skärgårdshotell&vandrarhem och öns hembygdsgård med aktiviteter på sommaren.

Enkelt och charmigt boende

I de fyra sjöbodarna, som är på vardera 6 m2, finns det sammanlagt 8 bäddar. Bodarna är inredda med två bäddar i våningssängar och ett matbord. Varje sjöbod har tillgång till uteplats. I sjöboden finns täcken och kuddar, men sänglinne och handdukar tar man med sig. Det finns möjlighet att hyra lakan&handduk. I bodarna finns en vattenkokare ett litet kylskåp, kokplatta för enklare matlagning, lite porslin, sängbelysning samt element. Det finns tillgång till dusch & WC, färskvatten och diskmöjligheter i ett intill liggande servicehus.

Det finns inga arrangemang för bad vid sjöbodarna, men det finns en badplats med sandstrand i närheten.

Eftersom sjöbodarna ligger alldeles intill vattnet, kan det vara bra att ta med flytväst till de minsta barnen.

Det är inte tillåtet att röka i bodarna eller att husdjur vistas i bodarna

Resa till:

Sök resa med Cinderella till Svartsö

Alsviks brygga trafikeras av Waxholmsbolaget och Strömma Kanalbolaget med en Cinderellabåt. Resan från Stockholm till Svartsö tar cirka 1h30min till 2h beroende på båtens rutt. Waxholmsbåten angör även Lillsved och Boda brygga på Värmdö dit SL-buss går från Slussen. Ange Alsviks brygga vid påstigning på båten.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Svartsö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Svartsö

Sök resa med Cinderella till Svartsö