Skärgårdshus med egen brygga och strand på Tynningö

Välkomna till Ladugårdslandet B&B

Njut av skärgården i vackert skärgårdshus från 1910 med egen brygga och strand. Njut av bastubad och skön simtur, eller en lång skogspromenad på markerade leder. Njut av roddbåten som ligger förtöjd vid bryggan redo för en tur runt öarna.

Adress: Tynningövägen 121
Ort: 134 92 Tynningö
Email: ann@ladugardslandet.se
Webbsida: ladugardslandet.se/


Ni är hjärtligt välkomna till detta skärgårdshus endast 26 km från Slussen Stockholm.
Historiskt vackert 150 kvm stort skärgårdshus med 6 sängplatser i två plan. Kan även hyras med angränsande sjöstuga med 4 sängplatser. Balkonger i öst och väst samt verandor med soluppgång och kvällssol.
Den vedeldade bastun i anslutning till brygga och badstege ger dig möjlighet att bada i havet både tidig vår och sen höst. Alla faciliteter finns såsom fullt utrustat kök med diskmaskin och mikrovågsugn. Tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Salong med TV och bredband. Uteplats med gasolgrill. Huset har många vackra inredningsdetaljer samt bibliotek med mycket bra läsning. Närhet till Vaxholms butiker och restauranger. Ägarna bistår även med båtutflykter på förfrågan.

Huset går att bokas från januari till december med minimum 2 nätter.
3000:-/dygn
Pris per vecka lågsäsong 18000:-
Pris per vecka högsäsong 30000:-

Städavgift på 1000:- tillkommer

Bil: Väg 222 Värmdöleden till Norra Lagnö på Värmdö. Därefter avgiftsfri färja till Tynningö som tar 7 minuter. Båt: Waxholmsbolagets skärgårdsbåtar från Strömkajen till Höganäs på Tynningö Båttaxi: Waxholms Water Taxi till fastighetens egna brygga.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Tynningö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Tynningö