Bekväma hotellstugor på Utö

Egen stuga i Stockholms yttersta skärgård!

I sluttningen ner mot hamnen ligger våra hotellstugor och vissa av dem är perfekta för en semester på egen hand med familj eller vänner. I dem kan du bo bekvämt från 2-4 personer. Till och med 5 personer får plats om ni är fördelade både vuxna och barn. Stugorna är ca 30 kvadratmeter, har pentry och är smart planerade för att fungera som semesterstuga under en tid. Vissa hotellstugor är handikappmöjliga.

Boka

Adress: Gruvbryggan
Ort: 130 56 Utö
Telefon: 08-504 203 00
Email: receptionen@utovardshus.se
Webbsida: https://www.utovardshus.se/hotellrum-privat/hyr...


När du hyr stuga hos oss ingår alltid sänglinne och avresestädning. I stugan kan du sedan hushålla helt för dig själv och efter din egen klocka och smak. Självklart är du välkommen att äta både frukost, lunch och middag hos oss. Men det många väljer är att lägga till vår frukostbuffé – antingen alla dagar för en riktigt avkopplande semester eller bara just de dagar du vill känna dig lite extra lyxig.

Hotellstugor - 2 rum
I sluttningen ner mot hamnen ligger våra hotellstugor. I den ena modellen finns två rum och man bor bekvämt upp till 4 personer. Hotellstugan har ett stort rum med dubbelsäng samt soffgrupp (bäddsoffa) och pentry (två kokplattor och kylskåp). Dessutom finns ett separat sovrum och badrum med dusch och wc. Till varje hotellstuga finns ett nybyggt trädäck som vätter mot hamnen och eftermiddagssolen. Boka som rum och frukost eller ett härligt weekendboende för familjen, eller som en sommarvecka på egen hand.

Hotellstugor - 3 rum
I sluttningen ner mot hamnen ligger våra hotellstugor. I den ena modellen finns tre rum och man bor bekvämt upp till 3 personer. Denna hotellstuga har ett allrum med soffgrupp (bäddsoffa) och pentry (två kokplattor och kylskåp). Det finns två sovrum, det ena med en enkelsäng och den andra med en dubbelsäng grandlit (140cm). I hotellstugan finns dessutom badrum med dusch och wc. Till varje hotellstuga finns ett nybyggt trädäck som vätter mot hamnen och eftermiddagssolen. I några av dessa hotellstugor tar vi emot husdjur efter förbokning. Boka som rum och frukost eller ett härligt weekendboende för familjen, eller som en sommarvecka på egen hand.

Affärshuset
Lägenhet mitt i centrala Gruvbryn.
Boende för 2 - 4 personer med en stor dubbelsäng och en familjesäng i sovrummet. Ett rymligt vardagsrum med soffgrupp och tv, ett kök med möjlighet att tillreda sina egna måltider samt ett badrum med dusch och toalett. Lägenheten är på markplan och har egen uteplats med grill och utsikt över södra gästhamnen. Här bor man endast ett stenkast från affärer, restauranger och bageriet.
Boka en vecka för självhushåll med ankomst söndagar från vecka 26 till vecka 34.

I paketet ingår:
- Hyra av lägenheten
- Sänglinne + handdukar

Utsikten
Lite mer av allt. I vårt nyaste hus Utsikten har vi fått tillfället att göra något extra, lite mer avskilt, ca 200 m från Värdshuset, och lite mer utsikt då det ligger alldeles nedanför kvarnen som är öns högsta punkt. Boende för 2-4 personer med en stor dubbelsäng på nedre planet och två enkelsängar på loftet. Ett kök med möjlighet att tillreda sina egna måltider eller att vi kommer dit och gör det åt er.
I anslutning till köket finns en liten soffgrupp vid tv'n. Kaklat badrum med dusch och wc. Men det bästa är ändå verandan, badtunnan och utsikten över Mysingen. Boka som en hotellnatt med middag och frukost på Värdshuset, eller boka en vecka på egen hand.

58.967 N 18.330 Ö Waxholmsbåtar dagligen från Årsta Brygga, Haninge. Sommartid även förbindelser med Stockholm, Tyresö, Dalarö och Nynäshamn.

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Utö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Utö


Alla artiklar