Söderarm, möten i havsbandet

Söderarm för en unik skärgårdsupplevelse på denna f.d. fyrplats

Söderarm är den unika platsen för konferens, fest, bröllop, familjeträffar , svensexor/möhippor m.m. Anläggningen är i grunden en konferensanläggning på en f.d. fyr-och lotsplats på ön Torskär i yttersta havsbandet i norra delen av Stockholms skärgård. Nuvarande verksamhet har bedrivits sedan 1999 och det är öppet året om!

Adress: Tjockö Söderarm 2
Ort: 760 15 Gräddö
Telefon: 0176 43212
Email: info@soderarm.com
Webbsida: www.soderarm.com
Öppet
Året runt 00-24

På Söderarm finns 24 rum och 35 bäddar fördelade på de 5 bostadshusen. På fyrplatsen var det stora rustningar på 1950 – och 1970-talen. Denna stil är bevarad i husen. Eftersom husen är f.d. bostäder har fått bestå som bostäder, vilket betyder att tre av husen har kök.

Tornet f.d. utkiken, med fönster runt om, har blivit konferensrum och middagsrum – helt magnifik utsikt!

Markan, den f.d. militärmatsalen från andra världskriget, är i dag stort konferensrum och matsal för upp till 50 gäster.

Den gamla bunkern från andra världskriget på öns norra spets har omvandlats till en stor vedeldad bastu med avslappningsrum och utanför dörren står en stor badtunna. En härlig anläggning att njuta av.

Söderarm AB erbjuder helpension inklusive allt, bastu/badtunna med middag, självhushåll i husen med flera varianter. Vi skräddarsyr efter önskemål!
På öns sydvästspets har den gamla militärkajen blivit en stor gästbrygga.

För alla som gästar ön finns ett litet museum och en hantverks/souvenirbod där det på sommaren finns glass att köpa. Mycket populärt!

Båt från Räfsnäs/Kapellskär/Stockholm m.fl. platser Vi ordnar alla transporter

Information! Innehållet är översatt med Google Translate och kanske inte stämmer till 100%!

Res till: Gräddö

Sök resa med Waxholmsbolaget till Gräddö